DNA για απιστία

Bookmark and Share

Τέλος στα ερωτήματα τύπου «σε ποια ανήκει η τρίχα στο πουκάμισό σου;» βάζει το νέο τεστ απιστίας που λανσάρει εταιρία στην ελληνική αγορά και το οποίο φιλοδοξεί να κηρύξει πόλεμο σε άπιστους εραστές.
Στόχος του τεστ είναι η ακριβής μέτρηση της
.ύπαρξης ύποπτου ίχνους, όπως κραγιόν, σάλιου και άλλα στον ή στην σύντροφό σας, η ταυτοποίηση τριχών, αλλά και να δώσει σάρκα και οστά σε υπολείμματα βιολογικού υλικού που μπορεί να βρει κανείς στα σεντόνια του, κατά τη διάρκεια έστω και ολιγοήμερης απουσίας π.χ. σε επαγγελματικό ταξίδι.

Το νέο τεστ – αν και ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες για το ακριβές κόστος – θα παρέχει στον κάτοχό του τη δυνατότητα:

*Ανίχνευσης σπέρματος, σάλιου ή άλλου βιολογικού υλικού σε οποιουδήποτε είδους λεκέδες και υπόβαθρα (όπως καλσόν, σεντόνια, ρούχα, προφυλακτικά, οδοντόβουρτσες, αποτσίγαρα, τσίχλες, χαρτομάντιλα, τρίχες μαλλιών κ.ά.)

*Καθορισμού του φύλου (αρσενικό ή θηλυκό) του ατόμου, από το οποίο προέρχονται τα υπό εξέταση βιολογικά υλικά

*Γενετικής ταυτοποίησης των βιολογικών υλικών και τη σύγκρισή τους τόσο με το γενετικό προφίλ του ατόμου που ζήτησε το τεστ, όσο και με άλλα δείγματα που προέρχονται από την υποτιθέμενη πηγή των βιολογικών υλικών, δηλαδή του υπόπτου, για την εξακρίβωση του ατόμου, από το οποίο προέρχονται.
Η εταιρία υπογραμμίζει την άκρα μυστικότητα της παροχής πληροφοριών και επισημαίνει ότι σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουν γνωστά ποτέ και σε κανέναν τα ευρήματα της βιολογικής αυτής έρευνας.








news247.gr

.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net