τραγουδιστής το «έκαψε» με Ρωσίδες στο στρατόπεδο

Bookmark and Share

Συντροφιά με... αιθέριες υπάρξεις από την Ρωσία θέλησε να υποδεχθεί το νέο έτος στο στρατόπεδο όπου υπηρετεί γνωστός τραγουδιστής,Ο νεαρός, που έγινε γνωστός από talent show και προσφάτως τον είδαμε αρκετές φορές στην τηλεόραση, υπηρετεί την θητεία του στο.414 στρατιωτικό νοσοκομείο στην Πεντέλη. Μην φανταστείτε σκοπιές, αγγαρείες και λοιπά συναφή... χρέη τραυματιοφορέα εκτελεί ο αοιδός!

Σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές, ο τραγουδιστής και κάποιοι από τους στρατιώτες που είχαν βάρδια την παραμονή της Πρωτοχρονιάς αποφάσισαν να το... γλεντήσουν με «κουνελάκια»! Ο νεαρός συνεννοήθηκε με τον Αξιωματικό Υπηρεσίας και οι Ρωσίδες καλλονές πέρασαν κρυφά την πύλη.
Τα πάρτι φαίνεται πως ήταν συχνό φαινόμενο κάθε φορά που οι εν λόγω στρατιώτες είχαν υπηρεσία. Με... ταξί πήγαιναν στο στρατιωτικό νοσοκομείο τα «κουνελάκια», που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους εχέμυθα και στα κρυφά.

Στο τελευταίο πάρτι, μία από τις κοπέλες «ξέφυγε» με αποτέλεσμα να ακουστεί σε όλες τις πτέρυγες του 414 και ο τραγουδιστής με τον συνάδελφό του να γίνουν «τσακωτοί».
Πλέον, το Γενικό Επιτελείο Στρατού ερευνά την υπόθεση. Βλέπετε, τα χακί δεν ταιριάζουν στα... «κουνελάκια», ούτε οι φαντάροι -όσο επώνυμοι κι αν είναι- μπορούν να διοργανώνουν πάρτι στο στρατό!






star.gr

.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net