Στοιχήματα κατά της Ελλάδας στο μετρό του Λονδίνου με γιγαντοαφίσα!

Bookmark and Share

Προτροπή στους πελάτες της να στοιχηματίσουν σε βάρος του ευρώ και των ελληνικών ομολόγων απευθύνει σε διαφημιστική εκστρατεία της η επενδυτική εταιρεία Capital Spreads του Σίτι του Λονδίνου.
Γιγαντοαφίσα που είχε αναρτηθεί σε πλατφόρμα κεντρικού σταθμού του λονδρέζικου μετρό ανέφερε ότι.«τα ελληνικά κυβερνητικά ομόλογα κατρακυλούν, καθώς η απειλή πτώχευσης αυξάνεται». Το σχόλιο συνοδευόταν από την ερώτηση «Εσείς τι κάνετε;», με δύο πιθανές απαντήσεις: «Συνειδητοποιείτε ότι το μοναδικό ομόλογο, bond στα αγγλικά, που σας ενδιαφέρει είναι ο Τζέιμς Μποντ ή συνεχίζετε να σορτάρετε το ευρώ;», επενδύοντας δηλαδή στα ελληνικά προβλήματα.

Σε επικοινωνία με το ΣΚΑΪ εκπρόσωπος της επενδυτικής εταιρείας σχολίασε ότι η συγκεκριμένη διαφημιστική εκστρατεία βασίζεται σε ορισμένα διεθνή οικονομικά θέματα, μεταξύ των οποίων και τα ελληνικά κρατικά ομόλογα. «Δεν υπήρχε πρόθεση προσβολής κανενός, ούτε πρόκειται για ανοιχτή πρόσκληση αγοράς ή πώλησης ελληνικών ομολόγων», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της βρετανικής εταιρείας. Όπως διευκρινίζει η Capital Spreads, η συγκεκριμένη διαφημιστική εκστρατεία που περιλαμβάνει 7 διαφορετικές αφίσες θα συνεχιστεί το επόμενο δίμηνο, αλλά με μικρότερη συχνότητα εμφάνισης.






skai.gr

.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net