Ξανά μαζί - Οι πλανήτες «συνήγοροι» των σχέσεων

Bookmark and Share

Μην αφήνετε μικρές παρεξηγήσεις να μεταβληθούν σε αξεπέραστα εμπόδια. Πάρτε το σύμπαν με το μέρος σας και με την βοήθεια ενός καλού χάρτη Επιλογής προσεγγίστε το ταίρι σας και βρείτε τις χαμένες ισορροπίες.Γιατί ο χρόνος που επιλέγουμε να δράσουμε θα ορίσει σε σημαντικό βαθμό και.το θετικό αποτέλεσμα της προσπάθειας μας, υπό τον όρο φυσικά να πρόκειται για ένα καβγαδάκι ή μια παρεξήγηση και όχι για μια εφ’ όλης της ύλης ρήξη ή έναν «τελειωμένο» έρωτα. Για να ξανανάψει η φωτιά απαιτείται έστω και μια σπίθα...

Εκτός βέβαια αν δεν αποσκοπούμε σε μια συναισθηματική επαναπροσέγγιση αλλά σε κάποιο συμφέρον, είτε οικονομικό, είτε επαγγελματικό. Τότε, η «συμπαντική συνομωσία» που εμείς θα υποκινήσουμε μπορεί να είναι το ίδιο πολύτιμη.  

 Στους αστρολογικούς κύκλους είναι γενικά παραδεκτό πως στην παρούσα συγκυρία οι αστρολογικές ενδείξεις δεν είναι και ότι καλύτερο έχουμε να αντιμετωπίσουμε, αφού δεχόμαστε μια ...καταιγιστική «επίθεση» από τους ουρανούς. Και αυτή η ...κολόνια κρατάει χρόνια, ανεξάρτητα με το ότι αυτοί που την λούζονται δεν είναι πάντα οι ίδιοι -και ευτυχώς...

Τα τελευταία χρόνια, ο Ουρανός και ο Πλούτωνας άλλαξαν μετερίζι και μετακινήθηκαν από τους Ιχθείς και τον Τοξότη στον Κριό και τον Αιγόκερω αντίστοιχα. Άλλαξε δηλαδή η «βάρδια» στην σκοπιά, ανακουφίζοντας τους προηγούμενους και «τσιτώνοντας» τους επόμενους. Ο Κρόνος συνεχίζοντας κι αυτός την προδιαγεγραμμένη πορεία του μετέφερε τα βάρη από τους μεν στους δε.

Ειδικά την περίοδο που και ο άτεγκτος κριτής ήταν στην Παρθένο τα καημένα τα μεταβλητά (Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες) πέρασαν δια πυρός και σιδήρου από ταλαιπωρίες στα επαγγελματικά και τα οικονομικά τους ενώ πολλοί είδαν τις προσωπικές τους συνήθειες να ανατρέπονται και τις σχέσεις τους να διαλύονται με απίστευτα εκρηκτικούς τρόπους που δεν μπορούσαν με τίποτα να τους θέσουν υπό έλεγχο. Από πέρυσι όμως, οι ...υποψήφιοι προς αποχώρηση στο κοσμικό reality είναι μιας άλλης αστρολογικής οικογένειας.

Σταδιακά από το 2009, οι πλανήτες ανέλαβαν να ξεκαθαρίσουν την ήρα από το στάρι στα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριό, Ζυγό, Καρκίνο και Αιγόκερω) και σε συνδυασμό με τις πολλές εκλείψεις στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω, το ...πάρτι δεν έχει τελειωμό, τόσο σε οικογενειακά-επαγγελματικά θέματα, όσο και στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών (λόγω άξονα Κριού-Ζυγού).

Επειδή όμως πάρα πολλές φορές έχουμε πει πως «ο Σοφός κυβερνά τα άστρα του» και πως το επίπεδο συνειδητότητας του κάθε ατόμου είναι εντελώς διαφορετικό, θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε τα γεγονότα με μια σχετική ψυχραιμία, με μια διάθεση εκ των προτέρων να δώσουμε τόπο στην οργή και φυσικά με μια προαποφασισμένη υπομονή να μην πάρουμε οριστικές αποφάσεις πριν ολοκληρωθεί το παζλ των πιεστικών αστρολογικών συνθηκών και δούμε τα πράγματα με περίσκεψη και ηρεμία.

Όχι σπασμωδικές κινήσεις δηλαδή αλλά χρειάζεται και κάτι επιπλέον. Η υπερκέραση του κακού μας εαυτού, για την οποία το πρώτο βήμα είναι να αναλογιστούμε πως κάθε σχέση δεν είναι παρά ένας «καθρέπτης» των δικών μας χαρακτηριστικών, ιδιαίτερα εκείνων που παραμένουν εν υπνώσει στο υποσυνείδητο μας.

Κυρίαρχος εχθρός του σημερινού ανθρώπου που επιθυμεί να κρατηθεί μέσα σε μια σχέση είναι σαφέστατα ο ίδιος του ο εαυτός.
astrology.gr

.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net