Ραΐσα Σκόρκινα: Ο Σίλβιο είναι ο φύλακας - άγγελος μου!

Bookmark and Share

Η 29χρονή Ρωσίδα -πρώην μοντέλο- αποκαλύπτει την πολύ καλή και «στενή» σχέση της με τον Καβαλιέρε, σε μια αποκλειστική συνέντευξή της στο Russia Today.
Γνώρισε τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι το .2004, σε ένα «πάρτι εκατομμυριούχων» στη Σαρδηνία. Και από τότε, η Ραΐσα Σκόρκινα και ο Σίλβιο έγιναν αχώριστοι.

«Μου έδωσε το τηλέφωνό του και μετά απομακρυνθήκαμε. Όταν μου είπαν ότι είναι ο πρωθυπουργός της Ιταλίας, σοκαρίστηκα γιατί τον είχα ήδη ερωτευτεί. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, τόσο αρρενωπός και γοητευτικός!» θυμάται η Ραΐσα.

Ο Καβαλιέρε, μόλις γνώρισε την 23χρονη -τότε- Ρωσίδα της είπε : «Ραΐσα, θέλω να είσαι ευτυχισμένη». Από τότε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι έγινε η δεύτερη οικογένειά της, ο φύλακας άγγελος της, όπως λέει η ίδια, καθώς πάντα την βοηθούσε με συμβουλές, χρήματα και «ό,τι άλλο» χρειαζόταν.

«Τώρα είμαστε πιο κοντά από ποτέ» εξομολογείται η 29χρονη Ρωσίδα. «Ακόμη κι αν έχει μόνο 15 λεπτά, μου τηλεφωνεί και με καλεί και εγώ πηγαίνω αμέσως».

Σχετικά με το σκάνδαλο Ρούμπι και το «χαρέμι» του Καβαλιέρε, η 29χρονη Ραΐσα δηλώνει ότι όλα αυτά είναι απλώς κακοήθειες από αυτούς που θέλουν να χτυπήσουν έναν πολύ ισχυρό και όμορφο άντρα.

«Ο Σίλβιο διοργανώνει αυτά τα πάρτι και καλεί όλες τις υπαλλήλους του, όπως κάνουν όλες οι εταιρείες. Αυτές οι γυναίκες είναι υπάλληλοί του στους σταθμούς και τις εφημερίδες που έχει, είναι πολύ απλό» εξηγεί η «στενή» φίλη του Καβαλιέρε.

"Και η Ρούμπι; Αυτή δεν ήταν υπάλληλός του;", ρωτά ο δημοσιογράφος τη Ραΐσα, η οποία, όμως, έχει την απάντηση: «Είναι πολύ απλό. Κάποιος καλεσμένος την έφερε μαζί σε κάποιο πάρτι, όπως γίνεται συνήθως! Πού να ξέρει ο Σίλβιο ποια είναι; Συνήθως δεν ζητάς διαβατήριο σε τέτοιες περιπτώσεις!».


real.gr

.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net