Υπολόγιζε χωρίς την... Ίντερ ο Λίνεκερ

Bookmark and Share

Μπορεί πολλοί να αμφέβαλαν για το εάν η Ίντερ θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι καλό στο Μόναχο μετά το εις βάρος της 1-0 στο πρώτο παιχνίδι, αλλά οι πρωταθλητές Ευρώπης απέδειξαν ότι είναι ζωντανοί και είναι εδώ!Σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι-διαφήμιση του .αθλήματος, η Ίντερ άλωσε το «Allianz Arena»με 3-2 και με εμφάνιση βγαλμένη από την περσινή της σεζόν πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά!
Οι «νερατζούρι» πήραν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με τον Ετό και έφεραν την αναμέτρηση στα «ίσα» ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα.

Οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου, όμως, με δύο τέρματα στο 21ο και στο 31 λεπτό με τους Γκόμεζ και Μίλερ αντιστοίχα, κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ και να θέσουν -έτσι τουλάχιστον πίστεψαν όλοι- γερές βάσεις για την πρόκριση.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης, όμως, δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Με γκολ του Σνάιντερ στο 63ο λεπτό και του Πάντεφ στο 88ο, πήραν τη νίκη πρόκριση και έδωσαν παράλληλα (με την εμφάνιση τους στο β’ ημίχρονο) και μια απάντηση στο ερώτημα «ποια ομάδα θα κοντράρει φέτος τη Μπαρτσελόνα».

Στους «8» και οι «κόκκινοι διάβολοι», 2-1 τη Μαρσέιγ

Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να πήρε τελικά την πρόκριση αλλά καρδιοχτύπησε στα τελευταία λεπτά του αγώνα καθώς η Μαρσέιγ κυνηγούσε επίμονα το ένα γκολ που θα τη έδινε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Champions League στη θέση της αγγλικής ομάδας.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» προηγήθηκαν με τέρματα στο 5ο και στο 75ο λεπτό του Μεξικανού Χαβιέ «Τσικαρίτο» Ερνάντες και -σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα στη Γαλλία- έδειξαν ότι θα έπαιρναν σχετικά εύκολα την πρόκριση. Αμ δε…

Το αυτογκόλ του Μπράουν στο 82ο λεπτό, «έβαλε» τους Γάλλους μέσα στο παιχνίδι καθώς αρκούσε ένα τέρμα για να πάρουν την πρόκριση. Οι παίκτες της Μαρσέιγ το κυνήγησαν (αν και ανορθόδοξα) στα τελευταία λεπτά του αγώνα και οι καρδιές των θεατών στις κερκίδες αλλά και των παικτών στους δύο πάγκους πήγαν να "σπάσουν" από την αγωνία.

Τελικά η προσπάθεια της γαλλικής ομάδας δεν είχε τύχη καθώς η άμυνα της Μάντσεστερ Γ. έδειξε σοβαρό πρόσωπο και συμπαγή λειτουργία ακόμη και στα τελευταία αγωνιώδη λεπτά του αγώνα..
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net