Εγινε εκατομμυριούχος επειδή... το ζήτησε μέσω you tube

Bookmark and Share

Ενας νεαρός έγινε εκατομμυριούχος από το... πουθενά απλά επειδή το ζήτησε. Ο λόγος για τον νεαρό Κρεγκ Ρόουιν που μέσω βίντεο που ανήρτησε στον δικτυακό τόπο you tube ζητούσε από τους εκατομμυριούχους να του δωρίσουν ένα εκατομμύριο δολάρια.Στην αρχή του μηνύματός του ο νεαρός ενημερώνει πως το βίντεο έχει συγκεκριμένους αποδέκτες και δεν υπάρχει λόγος κάποιος που δεν έχει χρήματα να
.χάσει το χρόνο του βλέποντάς το.
«Γειά, είμαι ο Κρέγκ Ρόουιν. Αν δεν είσαι εκατομμυριούχος, ή φίλος εκατομμυριούχου μη δείς το βίντεο. Δεν είναι για σένα, είναι μόνο για εκατομμυριούχους» αναφέρει στον χαιρετισμό του ο Κρέγκ.

Στη συνέχεια ο ίδιος μέσω του βίντεο ζητά 1.000.000 δολάρια από εκατομμυριούχους του θεάματος ή των επιστημών όπως ο Μπιλ Γκέιτς ή ο Στίβεν Σπίλμπεργκ, η Λέιντι Γκάγκα και άλλοι πολλοί.

Οσο απίστευτο κι αν φαίνεται η έκκληση του νεαρού «έπιασε τόπο» καθώς μόλις μετά από δύο μήνες, βρέθηκε ζάμπλουτος Νεουορκέζος που θα του δώσει τα χρήματα, παρουσία τηλεοπτικών συνεργείων, στις 2 Φεβρουαρίου, στο θέατρο UBC της Ν. Υόρκης.






enet.gr


.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net