Αντιμετωπίστε σωστά τη γυναίκα που σας παίζει!

Bookmark and Share

Για τον άντρα player έχουν γραφτεί εκατομμύρια άρθρα. Για τις γυναίκες player όμως κανένα. Ναι, θα μου πείτε ότι γυναίκες player δεν υπάρχουν, υπάρχουν μόνο νύμφο- έτσι τις λέμε ακόμη. Το Hyperactive Sexual Desire Disorder όμως, όπως λέγεται η σεξουαλική δυσλειτουργία που σε κάνει να θες διαρκώς σεξ με όποιον βρίσκεις μπροστά σου, είναι πραγματικά σπάνιο. Οι περισσότερες γυναίκες που δηλώνουν ‘‘σεξομανής‘‘ έχουν απλά πιο . δυνατό sex drive, όπως κάποιοι άνθρωποι είναι περισσότερο γλυκατζήδες. Άλλωστε ο player δεν είναι σεξομανής, είναι αυτός που ζει για το παιχνίδι και για την κατάκτηση. Γι΄ αυτό και μόνο δε μπορεί να μείνει πιστός- ψυχικά είναι απόλυτα υγειής.

Αν όμως οι γυναίκες έχουμε μάθει να μυριζόμαστε τους άντρες players από μακριά και να καταλαβαίνουμε στην δεύτερη κουβέντα που θα μας πουν πάνω στην ερωτική εξομολόγηση ότι ο τύπος απλά παίζει τώρα, οι άντρες δυσκολεύονται απίστευτα να καταλάβουν ότι κάποια είναι player. Πιστεύουν μέχρι το τέλος ότι είναι τρελά ερωτευμένη μαζί τους και μόνο μαζί τους και γι΄ αυτό τρελαίνονται απ΄ το heartbreak και τον πληγωμένο εγωισμό μόλις μάθουν με πόσους ακόμη κοιμόνταν.

Tα αυτοπροστατευτικά σήματα “warning player!” δεν πέρασαν στο αντρικό DNA, όπως πέρασαν στο γυναικείο. Απλά γιατί δεν υπήρχαν γυναίκες players στις προηγούμενες κοινωνίες. Η famme fatale ήταν εκείνη που δε μπορούσε να την έχει απολύτως κανείς, όχι εκείνη που είχε πολλούς. Tα πράγματα όμως είναι απλά: υπάρχουν κορίτσια για σπίτι και υπάρχουν κορίτσια από σπίτι σε σπίτι. Και πρέπει να ξέρετε τι μπορείτε να πάρετε από την κάθε μια κατηγορία.

Έχω προσπαθήσει πολλές φορές να περάσω αυτή την απλή πληροφορία στον σκληρό δίσκο αναγνωστών που μου στέλνουν mail αλλά μάταια. Πρόσφατα ξεκίνησε να μου γράφει ένας 38χρονος άντρας γιατί δεν καταλάβαινε τι συνέβαινε στην προσωπική του ζωή. Η τύπισσα που είχε γνωρίσει κι έκανε τα πάντα για να τον κατακτήσει και να τον φέρει στο κρεβάτι της και του δήλωνε ότι είναι το καλύτερο σεξ της ζωής της κι ότι δεν έχει ζήσει ξανά τέτοιο πάθος, ξαφνικά είχε δουλειές τα περισσότερα βράδια. Eκείνος έφτασε στο σημείο να την παρακολουθήσει για να μάθει ότι εκείνη, η τρελά ερωτευμένη, όλα αυτά τα βράδια κοιμόταν με άλλους άντρες. ‘‘Και γιατί έκανε τόσα για να με κατακτήσει;” ρωτούσε. ‘‘Γιατί είναι player’’ του είπα. ‘‘Και σε έπαιξε’’.

Κι εδώ πρέπει να διαχωρίσουμε την σωστή player. Εκτός απ΄ την ικανότητά της να γοητεύει τους άντρες για να πάρει το καλύτερο σεξ ever απ΄ τον καθένα, διακρίνεται από την ανεξαρτησία της, το επίπεδο και την ειλικρίνειά της. Όσες δεν είναι ειλικρινείς, δεν κρατούν επίπεδο στις ερωτικές σχέσεις τους και δεν είναι ανεξάρτητες, αντίθετα, εξαρτούνται απίστευτα από τους εραστές τους και δε μπορούν να ζήσουν εκτός σχέσης, είναι οι κλέφτρες. Και μόνο οι κλέφτρες θα κάνουν παράλληλες σχέσεις. Οι players δεν έχουν αλήθεια ανάγκη από σχέση. Και θα αφήσουν να εννοηθεί ότι εκείνο το διάστημα παίζουν και με άλλους- το να μην σηκώνει τα τηλέφωνα και να σας βάζει date μια φορά την εβδομάδα, πιστέψτε με, είναι ξεκάθαρο μήνυμα που σας δίνει.





Sexelixis.gr


.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net