Αυτή είναι η πιο "Σέξι Γυναίκα της Γης"(video)

Bookmark and Share

Έχει τον τίτλο της πιο σέξι γυναίκας στον κόσμο και απ΄ότι φαίνεται το υπερασπίζεται και με το παραπάνω. Ο λόγος για την Μinka Kelly, που μέσα σε λίγους μήνες κατάφερε να γίνει από μια πανεμορφη-πλην άσημη ηθοποιός-, σε σταρ πρώτης… γραμμής!
Τον Οκτώβριο του.του 2010, οι αναγνώστες του περιοδικού Esquire την ψήφισαν ως την πιο «Σέξι Γυναίκα της Γης». Ένα χρόνο μετά η νεαρή Minka όχι μόνο δεν επαναπαύεται στις δάφνες της αλλά επανέρχεται με νέο σέξι εξώφυλλο σε ανταγωνιστικό περιοδικό, δικαιώνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον τίτλο που της δόθηκε.
Αυτά είδαν και οι ατζέντηδες του Χόλυγουντ, που συνειδητοποίησαν ότι η Minka εκτός από super sexy εμφάνιση, διαθέτει ταλέντο και μυαλό. Όλο το πακέτο δηλάδή! Το αποδεικνύει άλλωστε και μόνη της, αφού παράλληλα με τις επιδόσεις της στην τέχνη της φωτογραφίας, συνεισφέρει και στην έβδομη τέχνη, καταλαμβάνοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στην ταινία «The Roommate».

O αγαπημένος της Derek Jeter –διάσημος πάικτης του baseball στους New York Yankees και περιζήτητος εργένης-, δηλώνει περήφανος που βλέπει την καλή του συνεχώς ν΄ανεβαίνει. Η Kelly από την άλλη, ούτε λόγο δεν κάνει για γάμο: θέλοντας να διατηρήσει τους θαυμαστές της, δηλώνει ότι δεν έχει ούτε πρόθεση αλλά ούτε και σκοπό να βάλει κουλούρα στο άμεσο μέλλον.


star.gr

.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net