Η Μπεκατώρου τραγουδά Καρατζαφέρη

Bookmark and Share

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης βρήκε τη φωνή που έψαχνε, η οποία μάλιστα βρισκόταν κάτω από τη μύτη του! Η Μαρία Μπεκατώρου μπορεί να μην διαθέτει τα τέλεια φωνητικά προσόντα, αλλά απέδειξε ότι «πουλάει».
Έχει ταμπεραμέντο και, κυρίως, είναι λαοφιλής. Ταλέντα που σκέφτεται να αξιοποιήσει στο έπακρο ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Γιώργος Καρατζαφέρης! Ήδη εμπιστεύεται στην παρουσιάστριά του.τραγούδι κοινωνικοπολιτικού χαρακτήρα, τους στίχους του οποίου – σύμφωνα με πληροφορίες – υπογράφει ο ίδιος και τη μουσική ο δημιουργός της καμπάνιας της Cosmote, «Σήμα Καμπάνα».

Το τραγούδι θα είναι έτοιμο εντός των επόμενων ημερών και αφού η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια (που πρόσφατα κέρδισε τις εντυπώσεις στο «Just the Two of Us») το ηχογραφήσει, θα φροντίσει το κόμμα να το κάνει ευρέως γνωστό.

Όπως ακούγεται από το περιβάλλον του προέδρου του ΛΑΟΣ, θα πρόκειται για τραγούδι με σαφές εθνικό μήνυμα, που θα προτρέπει τον κόσμο να αγοράζει ελληνικά προϊόντα προκειμένου να βοηθηθεί η χώρα μας να ξεφύγει όσο το δυνατόν συντομότερα από τη στενωπό της οικονομικής ύφεσης στην οποία έχει περιέλθει.

Η ιδέα ξεκίνησε πριν από μερικούς μήνες από τον ίδιο τον κ. Καρατζαφέρη. Σε συνομιλία που είχε με τον καλό του φίλο και γνωστό μουσικοσυνθέτη Γιάννη Ψιμόπουλο (που έχει μεγάλη ιστορία στα διαφημιστικά σποτ) του πρότεινε να μελοποιήσει ένα τραγούδι που ετοίμαζε κι εκείνος δέχτηκε με χαρά. «Με τον πρόεδρο είμαστε φίλοι εδώ και πολλά χρόνια. Μου ζήτησε να τον εξυπηρετήσω γράφοντας τη μουσική και δεν θα μπορούσα να του το αρνηθώ. Μου δόθηκαν από το κόμμα οι στίχοι και κάθισα να τους μελοποιήσω. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη φάση παραγωγής του κομματιού».




ΠΗΓΗ: ESPRESSO


.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net