Διάβασε ότι είχε πεθάνει

Bookmark and Share

Ο διάσημος ηθοποιός Τσάρλι Σιν, έκλεισε μια ταραχώδη χρονιά στα προσωπικά του, διαβάζοντας για τον... θάνατό του σε ατύχημα. Η είδηση έκανε το γύρο του κόσμου. Το τηλεφώνημα στη μητέρα του και το μήνυμα της.Ντενίζ Ρίτσαρντς στο Twitter.Έγινε μεγάλος ντόρος φέτος με τα καμώματά του, όταν βρέθηκε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης λίγες ώρες μετά τις ερωτικές περιπέτειες με μια συνοδό πολυτελείας. Οι μπελάδες όμως δεν είχαν τελειώσει ακόμα καθώς στο τέλος της χρονιάς τα ΜΜΕ τον πέθαναν!

Ο λόγος για τον 45χρονο ηθοποιό Τσάρλι Σιν ο οποίος έμαθε από τις ειδήσεις ότι είχε πεθάνει και μάλιστα σε ατύχημα, κάνοντας σνόουμπορντ στην Ελβετία!


Βεβαίως κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ και όταν ο Τσάρλι Σιν κατάλαβε ότι τα νέα αναφερόταν στον ίδιο προσωπικά και όχι στον χαρακτήρα που ενσαρκώνει στην τηλεοπτική σειρά "Two and a Half Men", τηλεφώνησε στη μητέρα του για να την καθησυχάσει.

Το ίδιο έκανε και μέσω Twitter η πρώην σύζυγος του ηθοποιού, Ντενίζ Ρίτσαρντς η οποία έγραψε "Η φήμη σχετικά με τον Τσάρλι Σιν δεν είναι αληθινή. Είναι ζωντανός και μάλιστα αυτή τη στιγμή έρχεται εδώ να δει τις κόρες του".news247.gr

.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net