Η Στέλλα με καυτά εσώρουχα για το σεξ σοπ της!

Bookmark and Share

Εγινε μοντέλο, λόγω... κρίσης, για να διαφημίσει το sex shop της! Τα οικονομικά περιθώρια στένεψαν και η Στέλλα Μπεζαντάκου, προσγειωμένη γαρ, αποφάσισε να φορέσει sexy μοντελάκια και να κάνει καυτή φωτογράφηση προκειμένου να
.διαφημίσει τα... καλούδια που περιλαμβάνει το ιντερνετικό sex shop της.
Μάθε τέχνη και άσ' τηνε, λέει η λαϊκή σοφία και η Στέλλα, που κατά καιρούς έχει επιτελέσει και χρέη μοντέλου, αποφάσισε να αξιοποιήσει τα πλούσια ελέη της προκειμένου η νέα της business να πάει καλά. Σαν βασίλισσα σε θρόνο, φορώντας μερικά από τα κομμάτια που πουλάει τόσο σε μαύρο όσο και σε λευκό και μοβ, η Στέλλα απογειώνει την τεστοστερόνη.

«Στη δύσκολη αυτή περίοδο που βιώνουμε όλοι παράλληλα με το τραγούδι έψαχνα να βρω τι μπορώ να κάνω για να αποκτήσω ακόμα μία πηγή εισοδήματος. Ετσι αποφάσισα να φτιάξω το διαδικτυακό sex shop κι έκανα και το μοντέλο για να διαφημίσω τα προϊόντα μου» μας λέει η Στέλλα και προσθέτει: «Πολλοί καλλιτέχνες ασχολούνται και με άλλα πράγματα εκτός από το επάγγελμά τους. Είναι μια ενασχόληση που δεν μου παίρνει πολύ χρόνο. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να προσφέρω την καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες τιμές».

Οσο για το τραγούδι; «Παραμένει η μεγάλη μου αγάπη. Κοντά στο Πάσχα θα κυκλοφορήσει ένα CD single μου. Το νέο μου εγχείρημα πιστεύω ότι θα πάει πολύ καλά και γιατί πλέον ο κόσμος έχει εξοικειωθεί με το shopping μέσω Internet, αλλά και διότι δεν νιώθει άνετα να πάει να ψωνίσει σε sex shop».

Οπως δηλώνει στην «Εspresso» η ξανθιά τραγουδίστρια, η οποία συνεχίζει να κάνει εμφανίσεις στην περιφέρεια, θέλει κάποια στιγμή να αποκτήσει τον δικό της χώρο, που θα τον μεταμορφώσει στο καλύτερο sex shop της Γλυφάδας, όπως ευελπιστεί.







date.gr
.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net