Τα λάθη που τον ξενερώνουν

Bookmark and Share

Είναι μερικές φορές που οι γυναίκες νομίζουν ότι στο σεξ δεν τις πιάνει καμία, ότι τα κάνουν όλα τέλεια! Γιατί όμως δεν στεριώνουν με κανένα; Μήπως κάνουν κάτι λάθος; Σύμφωνα με τους σεξολόγους υπάρχουν κάποια σεξουαλικά ατοπήματα που.όλες λίγο ή πολύ έχουμε πέσει:

Πρώτο λάθος:
Πέφτεις στο κρεβάτι με τη βράκα της γιαγιάς σου. Όσο κι αν σε θέλει ο σύντροφός σου, πως να ανεβάσει το ηθικό του με τέτοια εμφάνιση; Σίγουρα το να φοράς στρινγκ από το πρωί μέχρι το βράδυ δεν είναι η λύση. Αλλά το να φοράς καυτά και σέξι εσώρουχα στο σεξ, είναι πολύ σημαντικό για την ηδονή του καλού σου.

Δεύτερο λάθος:
Φωνάζεις χωρίς λόγο. Αν είναι να φωνάζεις στο σεξ, φρόντισε να βγαίνει αβίαστα και αισθησιακά γιατί οι άναρχες φωνές χωρίς να υπάρχει πραγματική ηδονή, είναι πιθανό να κάνουν το πέος του να πέφτει στα τάρταρα.

Τρίτο λάθος:
Του κόβεις τις ελπίδες να κάνετε μαζί κάτι που του αρέσει αλλά εσύ μισείς στο σεξ. Σίγουρα, για κάτι που δεν έχεις δοκιμάσει, δεν μπορείς να έχεις πλήρη και εμπεριστατωμένη άποψη. Όταν δεν θέλεις να κάνεις κάτι μαζί του στο σεξ, τον ενημερώνεις γι' αυτό προτού πέσετε στο κρεβάτι. Είναι χειρότερο να προσπαθείτε να λύσετε τα άλυτα την ώρα του σεξ γιατί ο οργασμός θα πάει περίπατο.








newsbomb.gr

.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net