Τρίπολη: Δημοτικός αστυνομικός εγκέφαλος σπείρας!

Bookmark and Share

Εγκέφαλος σπείρας ληστών ήταν ένας 28χρονος υπάλληλος της Δημοτικής Αστυνομίας Τρίπολης όπως προέκυψε και από τη μαρτυρία της 27χρονης μνηστής του.
Η 27χρονη στο πλαίσιο της προανάκρισης, ομολόγησε την συμμετοχή της στη ληστεία που έλαβε χώρα την Παρασκευή σε υποκατάστημα τράπεζας στην περιοχή, κατονόμασε τον μνηστήρα της ως εγκέφαλο της σπείρας και
. σήμερα το μεσημέρι θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Τρίπολης.
Ο μνηστήρας της 27χρονης και υπάλληλος της Δημοτικής Αστυνομίας, είχε συγκροτήσει ομάδα με διαρκή και δομημένη δράση στοχεύοντας στη διάπραξη ληστειών σε τράπεζες και είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη ληστεία της περασμένης Παρασκευής.
Όπως προέκυψε από την προανάκριση, η γυναίκα μετέφερε τους τρεις ένοπλους δράστες μετά τη ληστεία, ενώ αναγνώρισε μετά βεβαιότητας από φωτογραφίες που της επεδείχθησαν στα εργαστήρια της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών, τον ένα από τους τρεις δράστες, αλβανικής καταγωγής.
Οι έρευνες συνεχίζονται από τις αρχές, για τη σύλληψη και των υπολοίπων που συμμετείχαν στη ληστεία, ενώ ο δημοτικός αστυνομικός θα τεθεί σε αναστολή άσκησης καθηκόντων μέχρι να αποφανθεί η Δικαιοσύνη.
.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net