Θέλετε μία "Μανωλίδου" γυμνή στο σαλόνι σας;

Bookmark and Share

Την Ευγενία Μανωλίδου, όπως τη γέννησε η μαμά της, θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει ο τυχερός που θα «χτυπήσει» τον πίνακα του πρώην άνδρα της, Θεόδωρου Μανωλίδη, σε δημοπρασία που γίνεται στη.Θεσσαλονίκη στις 16 του μήνα!
Ο πίνακας «Συννεφιασμένος Οκτώβρης» δημιουργήθηκε το 1995, τη χρονιά που ο Μανωλίδης παντρεύτηκε την Ευγενία Καραγιαννίδου (αυτό είναι το πατρικό της όνομα) και απεικονίζει ένα ζευγάρι ξαπλωμένο γυμνό στο κρεβάτι.

Αν και ο ζωγράφος αρνείται να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει ότι η γυναίκα του πίνακα είναι η Ευγενία Μανωλίδου, όσο τον κοιτάει κανείς, τόσο πιο πολύ σιγουρεύεται πως η φιγούρα ανήκει στην πρώην σύζυγο και νυν τηλεπερσόνα!

Θεόδωρος και Ευγενία πήραν διαζύγιο έπειτα από 7 χρόνια γάμου και αφού απέκτησαν δύο παιδιά. Αν και ο χωρισμός ήταν αρχικά «βελούδινος», στη συνέχεια έγινε «μάχη» για την επιμέλεια των παιδιών: το δικαστήριο την έδωσε στην Ευγενία, το Εφετείο στον πρώην σύζυγο και, τελικά, η υπόθεση εκκρεμεί στον Άρειο Πάγο.

Σύμφωνα με τον δημοπράτη έργων τέχνης, Αθανάσιο Ευαγγελινό, η τιμή εκκίνησης για τον «Συννεφιασμένο Οκτώβρη» είναι τα 250 ευρώ. Ο «τυχερός» θα παραλάβει πιστό αντίγραφο του πίνακα σε μεταξοτυπία, με την υπογραφή του καλλιτέχνη.
ΠΗΓΗ: Star

.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net