Πώς έκλεινε τα ραντεβού των οργίων ο Κύπριος παρουσιαστής;

Bookmark and Share

Μεγάλος σάλος προκλήθηκε εδώ και μερικές μέρες με τον κύπριο τραγουδιστή και τα ομαδικά όργια που έστηνε στο κέντρο της Αθήνας, στο... χλιδάτο του διαμέρισμα μεταξύ ανδρών και γυναικών. Πως κατάφερνε πάντα ο κύπριος παρουσιαστής να έχει... φρέσκο και... σπαρταριστό "αίμα" στα ομαδικά όργια που .οργάνωνε στην ελληνική πρωτεύουσα και πότε έγινε - χρονικά πάντα - η τελευταία του... ερωτική περιπέτεια; Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κύπριος παρουσιαστής, βρήκε τον καλύτερο τρόπο για να... εντοπίζει τα ερωτικά «θύματά» του - με την καλή έννοια το θύματα αφού κι εκείνοι το απολαμβάνουν - μέσω Facebook. Περνώντας ώρες ολόκληρες στο διαδίκτυο και ψάχνοντας για το καλύτερο... μεζεδάκι, τους έκανε πρώτα σκούντημα (poke) και αν εκείνοι τσιμπούσαν … πέρναγε στο «παρασύνθημα».

Ο κύπριος Θεός του σεξ, όπως τον αποκαλούν πλέον όλες και όλοι αφού γνωρίζει καλά τα μυστικά του έρωτα και δεν άφηνε κανέναν και καμιά παραπονεμένη, είχε μεγάλη πέραση. Αφού εντόπιζε, λοιπόν, τρεις γυναίκες και τρεις άνδρες της αρεσκείας του, τότε κλεινόταν το ραντεβού και γινόταν το... ερωτικό τρενάκι.

Το παιχνίδι των οργίων! Μάλιστα, η τελευταία περιπέτεια που είχε ο συγκεκριμένος παρουσιαστής ήταν... την περασμένη εβδομάδα και για κακή του τύχη, οι φωνές τους ακούγονται ολοκάθαρα στα διπλανά διαμερίσματα της πολυκατοικίας που αγόρασε... Δίπλα του, μάλιστα, κατοικούν Κύπριοι οι οποίοι και τον έχουν αναγνωρίσει…!





























gossip-tv.gr

.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net