Ο θρύλος των Pink Floyd στην Αθήνα

Bookmark and Share

Όπως ανακοίνωσε ο Roger Waters μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα, οι δύο συναυλίες έχουν προγραμματιστεί για τις 6 και 7 Ιουλίου, με τη δεύτερη να μαγνητοσκοπείται, σύμφωνα με .την Espresso.
Το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος θα καλυφθεί από το θρυλικό άλμπουμ «The Wall», που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 1979 και βρέθηκε στην κορυφή των charts.

Για τις ανάγκες της παρουσίασης της παρουσίασης θα υπάρχει στο χώρο της συναυλίας ένα τείχος μήκους 73 μέτρων και ύψους 10 μέτρων, που θα κατεδαφίζεται όσο το πρόγραμμα της συναυλίας εξελίσσεται.


Ο Roger Waters, που παραδέχεται ότι ήταν πολύ φοβισμένος νεαρός τότε που έγραψε το «Twe Wall» και του πήρε πολύ καιρό για να ξεπεράσει τους φόβους του, εξηγεί στο site του γιατί επαναφέρει στο σήμερα αυτό το έργο που έγραψε τρεις δεκαετίες πριν:

«Πρόσφατα συνάντησα αυτή τη φράση που είχα πει πριν 22 χρόνια: "Θα μας βοηθήσουν οι τεχνολογίες να της επικοινωνίας στον πολιτισμό μας να κατανοήσουμε ο ένας τον άλλο ή θα μας διαχωρίσουν;"Πιστεύω ότι αυτό είναι ακόμη ένα άκρως κρίσιμο ζήτημα.

Υπάρχει μεγάλη εμπορική ακαταστασία στο δίκτυο και μεγάλη προπαγάνδα, αλλά έχω την αίσθηση ότι ακριβώς κάτω από την επιφάνεια η κατανόηση κερδίζει έδαφος. Πρέπει απλά να συνεχίσουμε το blogging και το twittering, την επικοινωνία και την ανταλλαγή ιδεών».




















ΠΗΓΗ: Espresso

.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net