ΠΑΤΡΑ: Οι τουαλέτες έγιναν… ερωτικές «φωλιές»

Bookmark and Share
Μαθητές λυκείου που λειτουργεί στην ευρύτερη περιοχή του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» - Παμπελοποννησιακού Σταδίου, φαίνεται πως έχουν μετατρέψει το κτίριο σε... χώρο ερωτικών συνευρέσεων! Δεν διστάζουν να δείχνουν το πάθος τους με κάτι παραπάνω από . φιλιά και αγκαλιές, αφού σύμφωνα με καταγγελίες που έγιναν στον «Κόσμο» στο συγκεκριμένο σχολείο έχει γίνει... της μόδας (με πρωταγωνίστριες μερικές ευτυχώς μόνο μαθήτριες) το στοματικό σεξ στις αντρικές τουαλέτες! Ακόμη και την ώρα των διαλλειμάτων ή των κενών διδασκαλίας. Ποιο κόλπο, όμως, χρησιμοποιούν για να μην γίνονται αντιληπτοί και να μην τους «πιάσουν»... επ' αυτοφώρω; Όπως μας περιέγραψαν, στην αρχή πηγαίνει η κοπέλα στην τουαλέτα και μετά το αγόρι... στα κρυφά. Στη συνέχεια, όσο πιο ήσυχα μπορούν, ασχολούνται... με τα ερωτικά τους! Μόνο που αρκετοί πλέον γνωρίζουν όσα συμβαίνουν στο εν λόγω κτίριο και σίγουρα οι ερωτικές συνευρέσεις έχουν φθάσει στα αυτιά κάποιων καθηγητών. Από την άλλη πλευρά ο κίνδυνος βιντεοσκόπησης τέτοιων σκηνών παραμένει μεγάλος, αν και μέχρι σήμερα δεν έχει πέσει στην αντίληψή μας κάτι τέτοιο! Και ποιος δεν θυμάται όμως τα προ τριετίας σχολικά «ροζ» βιντεάκια με θέμα σεξουαλικές πράξεις σε τουαλέτα συγκεκριμένου σχολείου της Πάτρας! Στο ίδιο σχολείο όμως συμβαίνουν και άλλα: Όπως χρήση ναρκωτικών ουσιών (κυρίως χασίς ή χαπιών), κάπνισμα από την Α΄ Λυκείου αλλά και αλλεπάλληλα περιστατικά βίας μεταξύ των μαθητών.

Η καταγγελία του μαθητή Μαθητής του συγκεκριμένου λυκείου μίλησε στον «Κόσμο» για τα προβλήματα του σχολείου του: «Πάνε στις τουαλέτες των αγοριών πρώτα ή κοπέλα και μετά στην ζούλα και το αγόρι και το κάνουν. Απ' ό,τι ξέρω, τις τελευταίες μόνο ημέρες, έχει γίνει τουλάχιστον τέσσερις φορές στην τουαλέτα, μπορεί να είναι και παραπάνω δεν ξέρω. Όμως υπάρχουν και άλλα θέματα στο σχολείο "παίζει" πολύ τσιγάρο και από το κανονικό και από το άλλο. Είμαστε το σχολείο με το περισσότερο κάπνισμα. Υπάρχει και το θέμα της βίας, πολλοί καβγάδες και φασαρίες. Πρέπει να είμαστε το χειρότερο σχολείο στην Πάτρα».

Ο μαθητής ήθελε να κρατήσει την ανωνυμία του, για ευνόητους λόγους. Σε διαφορετική περίπτωση θα γινόταν εύκολα... στόχος των συμμαθητών του.




















date.gr
.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net