Χόρεψε με τον... τραβεστί σωσία της η Gaga

Bookmark and Share

Την gay Lady Gaga έβλεπαν οι θαμώνες μπαρ στο Κεντάκι, η... πραγματική τους προέκυψε! Ο “κακός χαμός” έγινε στο μαγαζί, όπου η εκκεντρική σταρ επέλεξε να διασκεδάσει μετά την συναυλία της.Σύμφωνα με το TMZ, η τραγουδίστρια επέλεξε το.gay μπαρ «Connections» για να διασκεδάσει αμέσως μετά την εμφάνισή της στο «KFC Yum! Center», το περασμένο Σάββατο.
Η ώρα ήταν 01:15 το ξημέρωμα και το κέφι είχε χτυπήσει κόκκινο, όταν ένας σωσίας της Lady Gaga εμφανίστηκε στην σκηνή και άρχισε να τραγουδά την νέα της επιτυχία, «Born This Way».

Ξαφνικά και από το πουθενά, η πραγματική Gaga εμφανίστηκε επίσης στην σκηνή, κάνοντας το κοινό να παρ4αληρεί χωρίς σταματημό!

Αξέχαστη έμεινε η βραδιά στους θαμώνες, που μπορεί να πήγαν για να δουν την drag queen Gaga και μόνο που δεν έφυγαν με αυτόγραφο από την πραγματική! Αυτό κι αν είναι έκπληξη!

Για να μη σχολιάσουμε το ότι είδαν την παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια μόλις με 10 δολάρια, την στιγμή που κάποιοι άλλοι πλήρωσαν αδρά για να την απολαύσουν λίγες ώρες νωρίτερα...

Δείτε το βίντεο από την εμφάνιση-έκπληξη της Lady Gaga:
























STAR.GR



.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net