Η Τζούλια, ο ΠΑΟΚ και τα... στρινγκ!!

Bookmark and Share
Όλος ο ΠΑΟΚ στα… πόδια της Τζούλιας! Η ξανθιά πορνοστάρ, μοντέλο, τραγουδίστρια κτλ καλοβλέπει τον Κρέσιτς, θεωρεί παιδάκι τον Σηφάκη, ενώ δεν θα έλεγε όχι στον Μαλεζά όπως λέει σε μία ακόμη αποκαλυπτική συνέντευξη στην οποία εξομολογείται ότι .ετοιμάζεται να κάνει καριέρα και ως παρουσιάστρια, τονίζοντας ότι είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα.

Το έχει αποδείξει άλλωστε… «Θα μπορούσα να κάνω τα πάντα. Κάνω τα πάντα και δεν φοβάμαι. Το έχει δει όλη η Ελλάδα ότι κάνω τα πάντα», σχολίασε. Αν και δεν βρίσκει ιδιαίτερα ενδιαφέροντες τους ποδοσφαιριστές, καθώς όπως είπε δεν θα είχαν να συζητήσουν τίποτα, εντούτοις βρήκε κάτι κοινό μεταξύ τους. Τα στρινγκ… «Με ποδοσφαιριστή δεν θα μπορούσα να συζητήσω τίποτα. Εκτός από το χρώμα των μαλλιών μας.

Ή τα στρίνγκ μας! Οι μεγάλοι ποδοσφαιριστές, όπως ο Μπέκαμ, φορούν στρινγκ. Άμα είσαι άντρας 100%, μπορεί να βάζεις και στρινγκ. Έχω γνωρίσει άντρες που βάζουνε και στρινγκ και φούστα», είπε χαρακτηριστικά. Αναφορικά με την υποτιθέμενη γνωριμία-σχέση της με τον Κρέσιτς δήλωσε: «Τον Κρέσιτς δεν τον ξέρω, και συγγνώμη δηλαδή», είπε. Για τον Σηφάκη όμως; «Απλά τον έχω συναντήσει. Το παιδάκι δεν το ξέρω». Τι γίνεται όμως με τον Μαλεζά; «Παιδιά, δεν τον ξέρω, πολύ θα ήθελα να τον γνωρίσω. Θέλω να γνωρίσω οποιοδήποτε ενδιαφέρον πρόσωπο.

Ακόμα και σκουπιδιάρη»! Αφοπλιστικές απαντήσεις από την Τζούλια, η οποία ανέβηκε επίπεδο μιλώντας για τη συνάντησή της με τον Μπουτάρη: «Συναντήθηκα με τον Μπουτάρη. Επαναστάτης, αναρχικός, συμπαθέστατος, ακομπλεξάριστος, αξιολάτρευτος, παρέα μαζί του, καλοσυνάτος, γεμάτος ευγένεια». Τα καλύτερα λόγια για τον άνθρωπο που της έταξε εκπομπή στην τηλεόραση...

thebest.gr .
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net