Η αγάπη πονάει

Bookmark and Share

"Σου ετοιμάζω μια έκπληξη". Έτσι φέρεται να είπε η ομογενής Βίκυ Σωτηρίου στον σύζυγό της Κρις όταν τον οδήγησε με το πανάκριβο αυτοκίνητό της σε ελληνικό ουζερί της Μελβούρνης για να.γιορτάσουν την επέτειο των γενεθλίων του.Μετά το δείπνο ο Σωτηρίου δέχθηκε την επίθεση ενός αγνώστου που τον μαχαίρωσε. Το ότι επέζησε οφείλεται σε καθαρή τύχη καθώς εκεί κοντά βρέθηκε ένας γιατρός.

Αργότερα ενημερώθηκε από την αστυνομία πως δράστης ήταν ο εραστής της γυναίκας του, το κίνητρο οικονομικό και η απόπειρα σε βάρος του οργανωμένη από τους δύο εραστές.

"Έπεσα από τα σύννεφα" κατέθεσε στο δικαστήριο ο ομογενής. "Την αγαπούσα και την πρόσεχα. Ούτε που μπορούσα να φανταστώ πως είχε εραστή".

Ο άνθρωπος που τον μαχαίρωσε, επίσης Έλληνας, καταδικάστηκε και βρίσκεται στη φυλακή. Τώρα γίνεται η δίκη της Σωτηρίου, 43 ετών και μητέρας δύο παιδιών.

Σύμφωνα με την αστυνομία η Σωτηρίου συνεργάστηκε με τον εραστή της για να δολοφονήσουν τον άνδρα της και να καρπωθούν περίπου δύο εκατομμύρια δολάρια από το εφ άπαξ του.

Ο Σωτηρίου κατέθεσε στο δικαστήριο ότι είχε δεχθεί τηλεφωνικές απειλές για την ζωή του αλλά δεν έδωσε σημασία.

Η δίκη συνεχίζεται.















news247.gr
.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net