Σημαντικές νίκες για ΠΑΟ και Ατρόμητο στη Σούπερ Λίγκα

Bookmark and Share

Τρεις βαθμοί και για τον Άρη κόντρα στην Καβάλα.
Με το δεξί μπήκε στο 2011 ο Παναθηναϊκός, που νίκησε 2-0 την Ξάνθη στα Πηγάδια στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου (16η αγωνιστική) του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας.
Το γκολ του Σισέ μόλις στο 35ο δευτερόλεπτο έδωσε το προβάδισμα στους «πράσινους», οι οποίοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Χριστοδουλόπουλο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.
«Υπέταξε» τη Λάρισα
ήταν το ξεκίνημα του Ατρομήτου στον
.β΄ γύρο του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη επιβλήθηκε 3-0 της Λάρισας στο γήπεδο Περιστερίου, σε αναμέτρηση για τη 16η αγωνιστική, και έφτασε τους 19 βαθμούς, αφήνοντας στην τελευταία θέση της κατάταξης με 11 τους Θεσσαλούς, οι οποίοι μετρούν έξι διαδοχικές ήττες.

Ο Νάστος «άνοιξε το σκορ» για τους «κυανόλευκους» στο 1ο λεπτό, ο Σαγκανόφσκι διπλασίασε τα τέρματα του Ατρομήτου στο 15΄, ενώ ο Σαρμιέντο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 82΄.

Ένα γκολ ήταν αρκετό για τον Άρη

Με νίκη ξεκίνησε τη νέα χρονιά ο Άρης που σε αναμέτρηση για την 16η ημέρα του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Σούπερ Λίγκα, επικράτησε της Καβάλας με σκορ 1-0. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 3ο λεπτό ο Ρουίς μετά από πολύ καλή ομαδική προσπάθεια των γηπεδούχων.

Στο γήπεδο μάλιστα βρέθηκε και ο Σέρσε Κόσμι, φορώντας τραγιάσκα και όχι καπελάκι που είναι σήμα κατατεθέν στις εμφανίσεις του. Ο Ιταλός προπονητής θ' αναλάβει εκτός απροόπτου την τεχνική ηγεσία της Καβάλας.

.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net