Μάνα εξέδιδε το 12χρονο κοριτσάκι της

Bookmark and Share

Για ασέλγεια σε βάρος 12χρονης συνελήφθη ένας 66χρονος από το Ηράκλειο Κρήτης, ωστόσο το πιο τραγικό είναι ότι η αστυνομία συνέλαβε μαζί και τη μητέρα με την αδελφή της ανήλικης, κατηγορώντας τες για... μαστροπεία.
Σύμφωνα με την αστυνομία, σε απομονωμένο.και σκοτεινό σημείο περιοχής του Ηρακλείου, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου εντόπισαν τον 66χρονο εντός του ΙΧ αυτοκινήτου του, μαζί με τη 12χρονη ανήλικη και να ενεργεί ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Όπως αποδείχθηκε, ο 66χρονος είχε προσφέρει στην ανήλικη ένα πακέτο τσιγάρα, μία πορτοκαλάδα, ένα ποτό βότκα, ένα πακέτο σποράκια και τέσσερις τυποποιημένους στιγμιαίους καφέδες ως υλικό αντάλλαγμα για τις ασελγείς του πράξεις.

Ωστόσο, όπως προέκυψε από την προανάκριση, δεν ήταν μόνο αυτά τα ανταλλάγματα για την ικανοποίηση των αρρωστημένων του φαντασιώσεων. Έδινε χρηματικό ποσό των 40 ευρώ στην 46χρονη μητέρα της ανήλικης, η οποία με την άμεση συνδρομή της 23χρονης κόρη της, εξωθούσε στην πορνεία την μικρή κόρη της.

Η 46χρονη αφού επικοινωνούσε τηλεφωνικά με τον 66χρονο μέσω του κινητού τηλεφώνου της 23χρονης και μετά από προκαθορισμένο ραντεβού μαζί του, παρέδιδε η ίδια την ανήλικη κόρη της, προκειμένου ο 66χρονος να ενεργήσει ασελγείς πράξεις σε βάρος της. Στη συνέχεια ο 66χρονος επέστρεφε την ανήλικη στο σπίτι της και την παρέδιδε στην μητέρα της.







Star.gr

.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net