Mια από τις πιο ωραίες γυναίκες του πλανήτη, είναι η Χάιντι Κλουμ

Bookmark and Share

H οποία είναι γερμανίδα και αναφέρεται ως η διάδοχος της συμπατριώτισσας της, Κλόντια Σίφερ. Αλλά διάδοχος και της Ελ Μακ Φέρσον όμως αφού το ψευδώνυμό της είναι «Το Σώμα», τίτλο που κατείχε στα 90’s η Ελ Μακ Φέρσον.
Η ίδια έχει δηλώσει ότι δεν είναι πολύ αδύνατη, αλλά έχει το σώμα που θα έπρεπε να έχει κάθε γυναίκα. Τα πόδια της τα έχει ασφαλίσει για
.2 εκατομμύρια δολάρια.

Η μητέρα της είναι κομμώτρια κι ο πατέρας της δουλεύει σε εταιρία καλλυντικών ενώ η Χάιντι άρχισε να ασχολείται με το μόντελινγκ το 1991, όταν κέρδισε σε έναν διαγωνισμό στη Γερμανία. Η δόξα ήρθε όταν συμμετείχε στους φημισμένους Αγγέλους της Victoria’s Secret και σήμερα έχει ήδη λανσάρει την προσωπική της γραμμή ρούχων και μαγιό.

Όταν το 2005 ήταν το κεντρικό πρόσωπο των διαφημίσεων για τις γερμανικές τσίχλες Katje, ο τζίρος της εταιρίας αυξήθηκε κατά 26,6 εκατομμύρια ευρώ. To 2003 ήταν η «Γυναίκα της Χρονιάς», σύμφωνα με το αγγλικό περιοδικό GQ και το 2006 ήταν 41η στη λίστα του περιοδικού FHM, με τις 100 πιο σέξι γυναίκες του 2006.


Είναι παντρεμένη εδώ και δύο χρόνια με τον τραγουδιστή, Seal τον οποίο έχει δηλώσει ότι ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα και με τον οποίο έχει δύο παιδιά. Το πρώτο της παιδί, η Λένι, είναι κόρη του πρωταθλητή της Φόρμουλα 1, Φλάβιο Μπριατόρε. Έκανε ένα πέρασμα από τον κινηματογράφο, στην μίνι σειρά «The Life and Death of Peter Sellers», ως η Ούρσουλα Άντρες και έχει βγάλει και ένα single με τον τίτλο «Wonderland», το οποίο σκαρφάλωσε στο νούμερο 13 των γερμανικών charts.

.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net