Το πρωί ποδοσφαιριστής, το βράδυ έμπορος!

Bookmark and Share

Τα ίχνη Αφρικανού ποδοσφαιριστή ομάδας της Βορείου Ελλάδας αναζητούν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών για εμπόριο ναρκωτικών μετά από τη σύλληψη της κόρης παλαίμαχου παίκτη χθες τα ξημερώματα στο Ελ. Βενιζέλος η οποία μετέφερε 3,2 κιλά κοκαΐνη.
Σύμφωνα με την
.εφημερίδα Espresso, ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι εγκέφαλος κυκλώματος κοκαΐνης και είχε «στρατολογήσει» την 24χρονη στην εμπορία ναρκωτικών.

Η κοπέλα στην κατάθεση της στους αστυνομικούς κατονόμασε τον Νιγηριανό ποδοσφαιριστή ως «εγκέφαλο» λέγοντας ότι ο ίδιος την έπεισε να μεταφέρει τα ναρκωτικά από το Σάο Πάολο στην Αθήνα και μετά στη Θεσσαλονίκη (όπου θα μετέβαινε εάν δεν είχε συλληφθεί) και -μάλιστα- εξομολογήθηκε ότι της είχε τάξει το αντίτιμο των 5.000 ευρώ.

Η αστυνομία κυριολεκτικά περνά από κόσκινο τις ομάδες της βορείου Ελλάδος προσπαθώντας να εντοπίσουν τον Αφρικανό ποδοσφαιριστή σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε η νεαρή κοπέλα στην κατάθεση της.
Ωστόσο, οι έρευνες της αστυνομίας κινούνται προς πάσα κατεύθυνση καθώς δεν είναι ξεκάθαρο εάν τα στοιχεία που είχε δώσει ο εγκέφαλος του κυκλώματος κοκαΐνης ήταν ακριβή ή αληθινά.



star.gr
.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net