Ένοπλη ληστεία σε σπίτι στα Χανιά με λεία 170.000 ευρώ

Bookmark and Share

Περίπου 70.000 ευρώ και τιμαλφή αξίας περίπου 100.000 ευρώ πήραν άγνωστοι δράστες τα ξημερώματα σε σπίτι στα Καμισιανά Κισάμου.
Όπως καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, δέκα λεπτά πριν.τις δύο το πρωί, τρεις άγνωστοι δράστες, με καλυμμένα τα πρόσωπά τους με μαύρες κουκούλες, μπήκαν στο σπίτι από ανασφάλιστο παράθυρο.

Υπό την απειλή όπλων και πιο συγκεκριμένα, κρατώντας πιστόλια και μαχαίρια, ακινητοποίησαν τον 43χρονο ιδιοκτήτη του σπιτιού, καθώς και την 37χρονη σύζυγό του και τους εξανάγκασαν, μιλώντας σπαστά ελληνικά, να τους υποδείξουν που έκρυβαν χρήματα και κοσμήματα.

Φαίνεται πως οι δράστες ήταν πολύ καλά… «διαβασμένοι», γνωρίζοντας προφανώς και για το χρηματικό ποσό και για τα κοσμήματα, ότι η οικογένεια τα είχε στο σπίτι της.

Μάλιστα, χτύπησαν στο πρόσωπο τον ιδιοκτήτη με τη χειρολαβή του όπλου που κρατούσαν, ενώ με το μαχαίρι τον τραυμάτισαν στο στήθος.

Οι δράστες έδεσαν το ζευγάρι με πλαστικά δεματικά και το κλείδωσαν μέσα στην τουαλέτα και διέφυγαν με το ΙΧ φορτηγό αυτοκίνητο του 43χρονου προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από το πρωί, άνδρες της Ασφάλειας έλεγξαν σπιθαμή προς σπιθαμή το σπίτι για τυχόν στοιχεία που θα τους βοηθούσαν στις έρευνες.
Τραγική ειρωνεία; Πριν από λίγες ημέρες, δύο άτομα είχαν πάρει από το ανοικτό χρηματοκιβώτιο στο σπίτι του αδελφού του στα Χανιά πάνω από 300.000 ευρώ.
Τόσο το αυτοκίνητο, όσο και οι δράστες αναζητούνται, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.
.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net