Ποιοι απειλούν να σκοτώσουν την Kim Kardashian;

Bookmark and Share

Τι το ήθελε και αυτή να ποζάρει με τον Justin Bieber στο ετήσιο δείπνο για τους πολιτικούς συντάκτες στο Λευκό Οίκο; Ο 16χρονος καρδιοκατακτητής τραγουδιστής, δημοσίευσε τη φωτογραφία του με την Kim Kardashian στο Twitter, περιγράφωντάς την ως την 'κοπέλα' του, και οι θαυμάστριές του τρελάθηκαν! Ως αποτέλεσμα, η Kim άρχισε να δέχεται χιλιάδες απειλές από τους θαυμαστές του Justin!

H Kim έμεινε έκπληκτη όταν διαπίστωσε τον χείμαρρο μηνυμάτων που δεχόταν, όταν σχολίασε πως 'τσιμπήθηκε' με τον μικρό Justin, τον οποίο γνώρισε στο δείπνο. Σε ένα μήνυμά της απευθυνόμενη στον Justin, του επεσήμανε πως δεν μπορούσε να το πιστέψει πως δεχόταν απειλές για τη ζωή της από τους θαυμαστές του!

Ο 16χρονος δήλωσε και εκείνος σοκαρισμένος από το γεγονός. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που οι θαυμαστές του τραγουδιστή βγαίνουν εκτός ελέγχου από το παραλήρημα. Οι θαυμάστριές του έριξαν κάτω τη μητέρα του, καθώς συνωστίζονταν για εκείνον στο αεροδρόμιο της Νέας Ζηλανδίας, μετά από συναυλία του. Ο Καναδός τραγουδιστής φυγαδεύτηκε κυριολεκτικά από το κτίριο, για να αποφύγει τις ορδές των κοριτσιών που ξεφώνιζαν για χάρη του. Τέτοια φρενίτιδα λέμε!
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net