Βάλτε το σεξ στο πρόγραμμα!

Bookmark and Share

Μήπως λόγω του φόρτου εργασίας και των ευθυνών της καθημερινότητας έχετε ξεχάσει πώς είναι να κάνετε σεξ; Μην το παίρνετε κατάκαρδα, δεν είστε μόνοι… Σύμφωνα με σχετικές έρευνες πάνω από. το 52 % των ενηλίκων δεν είναι ικανοποιημένο από την ερωτική του ζωή.
Ο Ian Kerner, σεξολόγος, αρθρογράφος στους NY Times και συγγραφέας πολλών best-sellers, υποστηρίζει ότι τα ζευγάρια πρέπει να προσπαθούν να κάνουν σεξ τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.

Ποια είναι μερικά από τα οφέλη του εβδομαδιαίου σεξ σύμφωνα με τον Ian Kerner;

Δείχνετε νεότεροι
Μια μακροχρόνια μελέτη, που έγινε σε 3.500 άτομα ηλικίας από 30 έως 101 ετών, διαπίστωσε ότι το συχνό σεξ μπορεί να αφαιρέσει από τέσσερα έως επτά χρόνια από τη φυσική σας εμφάνιση.

ισθάνεστε ευτυχισμένοι

Αδυνατίζετε
Κατά μέσο όρο με το σεξ καίτε περίπου 5 θερμίδες ανά λεπτό, ανάλογα με το βάρος σας.

Καταπολεμάτε το συνάχι
Σε μια μελέτη στο Πανεπιστήμιο Wilkes της Πενσυλβανίας, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι φοιτητές που έκαναν σεξ μία ή δύο φορές την εβδομάδα είχαν υψηλότερα επίπεδα της ανοσοσφαιρίνης Α, ενός αντισώματος που ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Ζείτε περισσότερο Μια μελέτη, που δημοσιεύθηκε στο British Medical Journal, διαπίστωσε ότι οι άνδρες που έκαναν σεξ λιγότερο από μία φορά το μήνα είχαν διπλάσιες πιθανότητες να πεθάνουν μέσα στα επόμενα 10 χρόνια από αυτούς που έκαναν σεξ μία φορά την εβδομάδα.

Έχετε καλύτερη απόδοση στη δουλειά Πρόσφατες έρευνες που έκανε η ανθρωπολόγος Helen Fisher, PhD, έδειξαν ότι οι άνθρωποι που απολαμβάνουν το συχνό σεξ είναι πιο επιτυχημένοι στη δουλειά τους, ενδεχομένως επειδή το σεξ μπορεί να αυξήσει την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και την αυτοεκτίμησή τους.
.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net