Τα 10 καλύτερα sex toys!

Bookmark and Share
Είσαι από τους τύπους που δοκιμάζουν νέα πράγματα στο sex χωρίς να έχουν το παραμικρό ταμπού... Είναι και η σύντροφός σου έτσι; Μια και το αναφέραμε, μήπως σου αρέσουν και τα gadget.; Τέλεια, συνέχισε να διαβάζεις. Σου βρήκαμε δέκα sex toys που θα απογειώσουν την ερωτική σου ζωή και. θα μετατρέψουν το κρεβάτι σου σε αρένα. Άντε και καλό βόλι… Aρ. 10 : Νιώσε άνετα Ουσιαστικά πρόκειται για ένα μαξιλάρι, το οποίο σε βοηθάει να εκτελέσεις οποιαδήποτε σεξουαλική στάση επιθυμείς,

χωρίς να ταλαιπωρείσαι εσύ και η σύντροφός σου. Η θήκη του βγαίνει εύκολα για να πλένεται. Θα το βρεις στο www.lovehoney.co.uk σε πολλές εκδόσεις, αλλά εμείς σου προτείνουμε αυτή των 104,99 λιρών.

Aρ. 9 : Μαστίγιο πολυτελείας Υπόσχεται να μετατρέψει σε ηδονή την κάθε σας φαντασίωση, αρκεί να αφήσετε τα ταμπού και τους φραγμούς έξω από το παιχνίδι. Χρησιμοποιήστε το, όμως, μόνο είστε σίγουροι ότι το θέλετε και οι δύο.

Aρ. 8 : Nipple Tassels Η μεταμφίεση στο σεξουαλικό παιχνίδι ανάβει τα αίματα. Κάντης δώρο ένα ζευγάρι nipple tassels μαζί με ζαρτιέρες και κάντε άγριο σεξ όλο πάθος.

Aρ. 7 : Νέες εμπειρίες Με το παιχνίδι αυτό (Sqweel) αναπαριστάς το στοματικό σεξ. Αν και προσπάθησαν να το αποδώσουν όσο καλύτερα γίνεται, δεν το πέτυχαν 100%. Το παιχνίδι αρχίζει να περιστρέφεται όταν πατάς το ON και η μια πλαστική γλώσσα μετά την άλλη σου προσφέρουν απόλυτη ευχαρίστηση.

Aρ. 6 : Βγάλε τον Πικάσο από μέσα σου... Στο www.ohzone.co.uk θα βρεις μπογιά σώματος, body painting δηλαδή. Πρόσθεσε ορισμένες σειρές χρώματος στην αγαπημένη σου με μερικές οργανικές και κυρίως φαγώσιμες μπογιές σώματος. Διατίθεται σε 12 διαφορετικά χρώματα και γεύσεις, από καφέ σοκολάτα σε ένα λιγότερο συμβατικό πράσινο του lime. Υπάρχει ένα για κάθε γεύση. Δείξε τη δημιουργικότητά σου στο σώμα της, βάψτην σοκολατί σαν τη Ναόμι ή κίτρινη σαν τον Μπομπ το Σφουγγαράκη και κατόπιν εξαφάνισε τα ίχνη γλείφοντάς τα. Καλοφάγωτη!

Aρ. 5 : Δονητής για το κρύο και τη ζέστη Δημιουργημένο σε συνεργασία με την κεραμοποιό Adele Brydges, είναι ένα ασυνήθιστο ομοίωμα πέους, κλεισμένο από τη μία πλευρά με φελλό. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ρίξεις μέσα ζεστό ή κρύο νερό, ώστε να επιτύχεις την επιθυμητή θερμοκρασία, εντείνοντας έτσι τον ερεθισμό. Παίζει το ρόλο δροσιστικού τις ημέρες του καύσωνα το καλοκαίρι κι ανάλογα χρησιμεύει κι ως θερμοφόρα το χειμώνα. Το βρίσκεις στο www.coco-de-mer.com.

Aρ. 4 : Ερωτικό Μασάζ Τι καλύτερο από ένα αισθησιακό μασάζ στην παρτενέρ σου; Γι’ αυτό το σκοπό έχει δημιουργηθεί το Afterglow. Με το που το ανάβεις, το κερί απελευθερώνει αρωματικά έλαια για μασάζ, το οποίο ενυδατώνει και απαλύνει το δέρμα κατά την επαφή του με αυτό. Μην το φοβάσαι, επειδή είναι κερί αρκεί να μην πέσει καυτό σε κάνα περίεργο σημείο. Θα το βρεις www.ohzone.co.uk.

Aρ. 3 : Για την απόλαυση σου... Το δαχτυλίδι αυτό προορίζεται για τη δική σου ευχαρίστηση, εκτός αν έχεις τόση φαντασία που βρεις κάποιο τρόπο να το χρησιμοποιήσεις και σε εκείνη. Το φοράει εκείνη, έχοντας τις πέρλες στο εσωτερικό του χεριού της και σου κάνει μασάζ στο πέος. Κατά τα συμφραζόμενα πρέπει να είναι μία πολύ απολαυστική εμπειρία. Στο κάτω κάτω της γραφής, δεν έχεις να χάσεις και τίποτα, εκτός από το …πορτοφόλι σου. Η τιμή του είναι λίγο τσουχτερή, αφού ανέρχεται στις 560 λίρες. Θα το βρεις στο www.coco-de-mer.com .

Aρ. 2 : Για άγριες καταστάσεις Η «ερωτική πρακτική» του ξύλου είχε εμφανιστεί στο κοινό στη βικτωριανή πορνογραφία, αλλά ακόμα θεωρείται ψιλοταμπού. Πιστεύεις πως λίγα μπατσάκια στα οπίσθια δε βλάπτουν, αλλά αντιθέτως ενδείκνυνται; Δεν επιθυμείς παρ’όλα αυτά να τη χτυπήσεις με μαστίγιο ή ακόμα και ρακέτα του πινγκ πονγκ (συμβαίνουν κι αυτά); Τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτή την έκδοση spanker που μοιάζει περισσότερο ως γυναικείο αξεσουάρ και δε θα προκαλέσει βίαιες αντιδράσεις από μέρους της. Θα το βρεις στο www.insinuate.net.

Aρ. 1 : Για δέσιμο Με 15 αγγλικές λίρες, που θα σου στοιχίσει να αγοράσεις αυτές τις πολύ ωραίες χειροπέδες από το www.insinuate.net , θα μπορέσεις να δέσεις τη σύντροφό σου και να την «κακομεταχειριστείς» ανάλογα, χωρίς τα χέρια της να αποκτήσουν τα σημάδια που αφήνουν οι κλασσικές χειροπέδες. Κομμένες οι μουρμούρες τύπου «άου, με πονάς βρε μωράκι» και οι κλάψες όπως «να δεις που θα μου μείνει σημάαααδιιιι». Τα 10 καλύτερα sex toys! santosight.blogspot.com .
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net