Κέρατο Tech: 5 τεχνολογίες για να μάθεις αν χωράς από την πόρτα

Bookmark and Share

Σιγουρα έχεις σκεφτεί χίλιους δύο τρόπους για να καταλάβεις αν η καλή σου στα φοράει. Το διαδίκτυο το σκέφτηκες; Όχι; Ήρθε η ώρα λοιπόν να υποταχθείς κι εσύ στην τεχνολογία και να χρησιμοποιήσεις τα μέσα της για να δεις μήπως.κάτι φυτρώνει σιγά-σιγά στο κουτελάκι σου.

Κατέγραψε τη σχέση σου

Όσο αστείο και αν σου φαίνεται υπάρχουν σελίδες στο διαδίκτυο που μπορείς να κάνεις register τη σχέση σου. Μια από αυτές είναι και το CheaterAlert.com, ένα καινοτόμο, ανώνυμο και δωρεάν σάιτ, που βοηθά τα μέλη του ν’ ανακαλύψουν αν ο σύντροφός τους τους απατά, να μοιραστούν τις ιστορίες τους και αποκαλύψουν τις απάτες των άλλων.

Αν λοιπόν έχεις αμφιβολίες, ή έχεις την εμπειρία για να βοηθήσεις, γράψου δωρεάν και γίνε μέλος στην μεγάλη κοινωνία των κερατάδων.

Επιστράτεψε το GPS

Το πρόβλημα προσανατολισμού της είναι γνωστό. Και το GPS της έχει γίνει πλέον απαραίτητο. Ενώ λοιπόν σου είπε ότι θα πήγαινε για shopping και cosmopolitan με τα κορίτσια, βρέθηκε σ’ ένα ακριβό εστιατόριο για ρομαντικό δείπνο. Εκείνη μπορεί να λέει ψέματα, αλλά ένα GPS ποτέ!

Στο Trackingtheworld.com θα βρεις πολλές συσκευές εντοπισμού αλλά και χρήσιμες πληροφορίες για το πώς να διαλέξεις αυτήν που σου ταιριάζει.

Ακολούθησε τα ίχνη της

Δεν χρειάζεται να γίνεις ντετέκτιβ. Για τα ηλεκτρονικά της ίχνη μιλώ. Ναι μπορεί να σου έχει πει ότι είναι σπίτι και έχει δουλειά για το γραφείο, και όντως μπορεί να δουλεύει, αλλά μπορεί και να φλερτάρει ιντερνετιακά παράλληλα.

Σε σάιτ όπως το Catchcheater.com μπορείς να βρεις χρήσιμες συμβουλές για να την πιάσεις στα πράσα, αλλά και το κατάλληλο λογισμικό που θα χρειαστείς για να ακολουθήσεις τα ηλεκτρονικά της ίχνη.

Παράλληλες σχέσεις… online

Υπάρχουν πολλά σάιτ στο διαδίκτυο που ειδικεύονται στις παράλληλες σχέσεις. Προσφέρουν απόλυτη εχεμύθεια σ΄ αυτούς που θέλουν ν’ απατήσουν τους συντρόφους τους, έστω και μέσω ίντερνετ. Μερικά από αυτά είναι τα Ashleymadison.com και Friendfinder.com, που προμοτάρουν παράνομες σχέσεις με εχεμύθεια.

Αν λοιπόν βρεις την καλή σου γραμμένη σε κάποιο από αυτά τα σάιτ, κάτι δεν πάει καλά. Αν πάλι θέλεις να βεβαιωθείς για το τι κάνει εκεί, γράψου μ’ ένα ψεύτικο προφίλ και προσέγγισέ την. Θα τσιμπήσει;

STD Test

Μια γκόμενα που θα σ’ απατήσει δεν θα σ’ αφήσει μόνο πληγωμένο, αλλά μπορεί και άρρωστο. Κι αν δεν ξέρεις τι είναι το STD εδώ είμαι εγώ. Είναι τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Πολλά ζευγάρια που ήταν μονογαμικά, ανακάλυψαν το κέρατο από μια απλή εξέταση, όταν ανακάλυψαν ένα τέτοιο νόσημα. Όποτε ένας τακτικός έλεγχος είναι απίστευτα σημαντικός για την υγεία σου, αλλά είναι κι ένας τρόπος να μάθεις αν η σύντροφός σου στα φοράει.















men24

.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net