Έπαιξε strip poker με αστυνομικούς, έκανε sex και μετά τους κατήγγειλε!!

Bookmark and Share

Μία πραγματικά απίστευτή ιστορία διαδραματίστηκε στο Σικάγο των Η.Π.Α. Πρόκειται για ένα ερωτικό ...τρίγωνο που ακόμα και ο πιο «τρελός» σεναριογράφος ερωτικών θρίλερ δεν θα μπορούσε να σκεφτεί, ενώ ακόμα.. προσπαθούμε να καταλάβουμε ποιος ήταν ο θύτης και ποιος το θύμα…Συγκεκριμένα, πριν λίγες μέρες και .κατά τη διάρκεια της...
βραδινής τους περιπολίας, δύο αστυνομικοί του Σικάγο είδαν μια ημίγυμνη μεθυσμένη κοπέλα να βγαίνει από το σπίτι ενός άνδρα αναστατωμένη και να ξεκινάει με τα πόδια να πάει στο σπίτι της.
Οι δύο αστυνομικοί την πλησίασαν και προσφέρθηκαν να την οδηγήσουν στον σπίτι της. Εκείνη δέχθηκε αλλά όπως ισχυρίζεται, ο ένας αστυνομικός της ζήτησε να κάνουν sex στα πίσω στα καθίσματα. Η 22χρονη δεν είπε όχι. Μόλις οι ερωτικές τους περιπτύξεις έλαβαν τέλος, ο άλλος ο αστυνομικός είδε ότι είχε ψωμί η υπόθεση και τους πρότεινε να ανέβουν στο σπίτι της και να παίξουν strip poker.

Η τρεις τους, ανέβηκαν στο σπίτι της 22χρονης και ξεκίνησαν το παιχνίδι τους. Με την ολοκλήρωσή του, η 22χρονη οδήγησε τον δεύτερο αστυνομικό στην κρεβατοκάμαρά της για να κάνει sex μαζί του και κατά την διάρκεια της ερωτικής τους πράξης εκείνη χτυπούσε με δύναμη τους τοίχους σαν ήθελε να τραβήξει την προσοχή των γειτόνων.

Μόλις τελείωσαν, εκείνη άρχιζε να ουρλιάζει και να έφυγε τρέχοντας από σπίτι. Φωνάζοντας βοήθεια, αρχικά χτύπησε την πόρτα ενός άντρα γείτονά της ο οποίος δεν άνοιξε. Άνοιξε όμως μια γειτόνισσα της η οποία φώναξε την αστυνομία. Στη συνέχεια άνοιξε και ο γείτονας την πόρτα και είδε έναν γυμνό άντρα να τρέχει μακριά από το σπίτι και ακόμα έναν άνδρα ο οποίος φορούσε στολή αστυνομικού.

Η νεαρή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να εξεταστεί, ενώ κατήγγειλε τους δύο αστυνομικούς, λέγοντας πως ενέδωσε στις ερωτικές τους ορέξεις από φόβο μήπως την συλλάβουν.
Τέλος, σε έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι της νεαρής κοπέλας βρήκαν το κινητό τηλέφωνο τους ενός από τους δύο αστυνομικούς οι οποίοι πλέον αντιμετωπίζουν σοβαρές κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης.


























http://aetos-grevena.blogspot.com/

.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net