H Λιβ Μπορί είναι το πιο σέξι Poker Girl

Bookmark and Share

Είναι σίγουρο ότι καθημερινά βλέπεις στον browser σου αμέτρητες γυναίκες που γουστάρεις. Μοντέλα, ηθοποιούς, τραγουδίστριες που σκέφτεσαι ότι θα ήθελες να τις είχες για μια βραδιά δικές σου ή ακόμα και να γινόντουσαν κοπέλες σου.
Πλέον ήρθε η ώρα να κάνεις ένα. format στον σκληρό δίσκο του εγκεφάλου σου και να δημιουργήσεις μόνο ένα φάκελο με το όνομα Λιβ Μπορί. Κι αυτό γιατί η 27χρονη παίκτρια του πόκερ, διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που την καθιστούν ιδανικό ταίρι για κάθε άντρα.

Σε περίπτωση (και καλά) που θες να βρεθείς σε ένα τραπέζι με τη Λιβ Μπορί, καλό είναι να μάθεις τα μυστικά του πόκερ από το pokercity.gr (ή να βγαίνεις φωτογραφίες αγκαλιά με την Μπορί) και να εξασκηθείς, παίζοντας στο poker.gr. Ξεκινά και... Μπορί να τη δεις από κοντά.

Τσέκαρε τα έξι σημεία που κάνουν το βιογραφικό της παντοδύναμο.

1. Παίζει πόκερ ρε φίλε

Όχι, πες μου εσύ πόσες γυναίκες ξέρεις που να παίζουν πόκερ και μάλιστα να κερδίζουν σε αυτό, χωρίς τα επίπεδα τεστοστερόνης τους να είναι πιο ανεβασμένα και από του Σιλβέστερ Σταλόνε στην ταινία «Ράμπο: Το πρώτο αίμα». Η Λιβ έπαιζε πόκερ από μικρή αλλά η μεγάλη ευκαιρία της δόθηκε το 2005 όταν πήρε μέρος σε ένα reality για πόκερ, στο οποίο πήρε μαθήματα χαρτοπαιξίας από κορυφαίους παίκτες όπως ο Phil Helmuth.

2. Έχει λεφτά να ζήσει και τα εγγόνια σου

Με πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια κερδισμένα σε online τραπέζια και δεκάδες διεθνείς διακρίσεις και τίτλους, από τους οποίους ο καθένας της προσέφερε πολλές χιλιάδες ευρώ, η Λιβ είναι από τους πλέον επιτυχημένους παίκτες πόκερ και σίγουρα η πιο πλούσια γυναίκα παίκτρια. Αρκεί να μάθεις ότι την περασμένη χρονιά, κέρδισε το 2010 European Poker Tour της Ιταλίας, βάζοντας στην τσέπη της 1.250.000 ευρώ. Κι όλα αυτά παίζοντας χαρτιά. Τσέκαρε μια από τις πολλές συνεντεύξεις που έδωσε αμέσως μόλις κέρδισε το τουρνουά στο Σαν Ρέμο..

Liv Boeree playing Kissing the Shadows by octopusmike

EPT San Remo 2010 Winner Liv Boeree!! by octopusmike

3. Είναι ένας από εμάς

Καλά, δεν είναι και ο Dude από το Big Lebowski αλλά αν παρακολουθήσεις τα tweets στη σελίδα της (http://twitter.com/liv_boeree) αλλά και τις διάφορες συνεντεύξεις που έχει δώσει, θα καταλάβεις ότι μιλάμε για ένα πολύ κουλ τυπάκι που δεν φοβάται να εκτεθεί. Όπως πριν λίγο καιρό που έκραξε την μασκότ των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου στο twitter της λέγοντας: «Δεν ξέρω τι λέτε. Εμένα εξακολουθεί να μου φαίνεται σαν τη Λίζα Σίμπσον την ώρα που κάνει κάτι πρόστυχο».

4. Είναι ροκού

Στην Ελλάδα έχουμε συνηθίσει να τρώμε στη μάπα επιτυχημένες γυναίκες να στρώνονται στα πρώτα τραπέζια μπουζουξίδικων και να μετράνε τριακόσιες πεντάδες γαρύφαλλα πριν αποχωρήσουν στις ασημένιες μερσεντές τους. Η Λιβ όχι μόνο ακούει ροκιές αλλά παίζει και ηλεκτρική κιθάρα, φροντίζοντας να μαθαίνει όλος ο κόσμος τις αρετές της, ανεβάζοντας τις σολιές της online. Σαν αυτό το βίντεο που μπορείς να βρεις εδώ:


Liv Boeree playing Kissing the Shadows by octopusmike

5. Είναι μια πολύ sexy γκόμενα

Το ότι το κορίτσι αυτό, πέρα από επιτυχημένη παίκτρια πόκερ είναι επίσης μοντέλο, λέει από μόνο του πολλά. Εξάλλου σε αυτές τις περιπτώσεις οι φωτογραφίες λειτουργούν σαν αποδεικτικά στοιχεία..














www.men24.gr

.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net