Σάλος για την βίλα των gay!

Bookmark and Share

Σάλος έχει γίνει σε κύκλους της Πάτρας μετά το σχόλιο που έγραψε η εφημερίδα «Γνώμη» για βίλα των γκέι που βρίσκεται... νοτιοδυτικά του Πατραϊκού κόλπου. Πρόκειται για μία καταπληκτική βίλα, η οποία έχει όλες τις ανέσεις και σύμφωνα με όσα λέγονται... φιλοξενεί επώνυμους γκέι αλλά και άνδρες με....διπλή ζωή!
Όπως έγραψε η εβδομαδιαία Δευτεριάτικη εφημερίδα, στην «πιάτσα» λέγεται πως πασίγνωστος επιχειρηματίας της Πάτρας που έχει αναπτύξει... ανδρικές προτιμήσεις, είναι πλέον τακτικός θαμώνας της βίλας, ενώ σ' αυτήν περνά αρκετές ώρες από τη ζωή του και αξιωματούχος... υπεράνω κάθε υποψίας! Πρόκειται -προφανώς- για τους λεγόμενους «κρυφούς», οι οποίοι προφανώς στη μέση του βίου τους ανακάλυψαν πως προτιμούν... άλλα κόλπα!

Οι «επώνυμοι» γκέι φέρνουν μαζί τους και «πιτσιρικάδες» έτοιμους για όλα! Δεν γνωρίζουμε βέβαια (πώς να το μάθουμε;) αν στο συγκεκριμένο πολυτελές σπίτι συχνάζουν και γυναίκες, οι οποίες δεν θα είχαν αντίρρηση σε «περίεργα» ερωτικά παιγνίδια με άνδρες bisexual ή και ομοφυλόφιλους.

Στην Αγίου Νικολάου, στην Πλατεία Γεωργίου αλλά και σε άλλα «στέκια» γνωρίζουν αρκετοί την ύπαρξη του συγκεκριμένου σπιτιού και όσα συμβαίνουν εκεί! Άλλοι πάλι μιλούν για πάρτι που εξελίσσονται σε όργια! Αυτό όμως που θα σκάσει σαν βόμβα μεγατόνων στην πόλη είναι η τυχόν αποκάλυψη των ονομάτων όσων «φιλοξενούνται» κατά καιρούς στη βίλα! Καθώς πρόκειται για γνωστούς Πατρινούς που σε κανέναν δεν πάει ο νους τι μπορεί να κάνουν στην... κρυφή τους ζωή!
.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net