Υπάρχει ή όχι το σημείο «G» στις γυναίκες;

Bookmark and Share
Σημείο «G», μύθος ή πραγματικότητα; Εδώ και χρόνια οι επιστήμονες πασχίζουν να βρουν το» μίτο της Αριάδνης» που θα τους οδηγήσει στη λύση του μυστηρίου. Το «κρυπτόλεξο» του σημείου «G» δυστυχώς είναι για δυνατούς λύτες, οπότε μέχρι τώρα δεν.είχε υπάρξει απάντηση. Αν και η πλειονότητα των γυναικών καταλήγουν στην άποψη πως αυτό το σημείο δεν υπάρχει, ό,τι είναι κάτι σαν το μύθο της «Χαμένης Ατλαντίδας», όλοι έχουμε ακούσει για αυτήν αλλά δεν έχει αποδειχθεί μέχρι σήμερα ό,τι υπάρχει. Πρόσφατη μεγάλη έρευνα που πραγματοποίησε ερευνητική ομάδα από το βρετανικό King’s College σε δείγμα 1800 γυναικών ήρθε για να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά, καθώς θέτει υπό σοβαρή αμφισβήτηση την ύπαρξη του περιβόητου σημείου.

Η συγγραφέας και επικεφαλής της συγκεκριμένης μελέτης δήλωσε χαρακτηριστικά ότι είναι φαιδρό να ισχυριζόμαστε ότι υπάρχει μια περιοχή που η ύπαρξη της δεν είναι αυταπόδεικτη, ενώ την ίδια στιγμή άνδρες και γυναίκες νιώθουν να πιέζονται εξαιτίας της.

Οι γυναίκες-πειράματα που χρησιμοποιήθηκαν στην έρευνα ήταν ζεύγη μονοζυγωτικών διδύμων, αυτό σημαίνει ότι μοιράζονταν τα ίδια γονίδια. Όταν ερωτήθηκαν εάν έχουν σημείο «G» ένα ποσοστό της τάξης του 56% υποστήριξε ότι το είχε εντοπίσει στον κόλπο του, ενώ το υπόλοιπο ποσοστό αποκρίθηκε αρνητικά. Λογικά βέβαια, όπως λένε οι επιστήμονες, εάν το σημείο υπήρχε πραγματικά θα είχε αναφερθεί από την πληρότητα των γυναικών.


.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net