Το κορίτσι του Θέμου είναι η δικιά μας Αγγελίνα

Bookmark and Share

Την Αγγελίνα την έχεις θαυμάσει στο Nitro και στο παρελθόν. Όμως έχει στιγματίσει τα όνειρά σου, τις σκέψεις σου από τότε που την είδες για πρώτη φορά στην εκπομπή του Θέμου. Στην τελευταία της συνέντευξη όμως στο Nitro μας απέδειξε ότι εκτός από .κολασμένο κορμί, χείλια και πρόσωπο έχει και μυαλό.
«Υπάρχουν οι εραστές και οι ερωτευμένοι της νύχτας, αυτοί που είναι ερωτευμένοι μονό το βραδύ. Δεν είμαστε όμως όλοι έτσι. Παρ’ ολ’ αυτά, ποτέ δεν περίμενα τον πρίγκιπα να έρθει να με βρει στο σπίτι μου, η μοίρα μας είναι έξω, έξω την κυνηγάμε».

«Μια γυμνή φωτογράφιση δεν έχει να κάνει με την τιμή σου, μονό ένας κολλημένος πουριτανός μπορεί να σκέφτεται έτσι εν έτει 2011. Οι άνθρωποι, λένε, χωρίζονται σε μέλισσες και μύγες. Όταν μια μέλισσα περάσει από ένα λιβάδι, θα δει τα λουλούδια. Η μύγα θα δει τα σκατά».

«Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις αυτόν με τον όποιο κάνεις σεξ να σε θαυμάζει και να παθιάζεται με το κορμί σου, με τον τρόπο που του εκφράζεσαι. Αυτή η εμπειρία σε δυναμώνει ως γυναίκα. Επιβεβαιώνεσαι μέσα από το σεξ. Έτσι είμαστε εμείς τα θηλυκά: η επιβεβαίωση έρχεται μέσα από ένα καλό κρεβάτι»




































































ΠΗΓΗ: yupi.gr


.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net