Νεαρός θέλει να γίνει πορνοστάρ

Bookmark and Share
Θέλει να γίνει πορνοστάρ, απευθύνει έκκληση σε όποιον μπορεί να τον βοηθήσει για να πετύχει το σκοπό του, και για να πείσει ότι κάνει γι' αυτή τη δουλειά επιδεικνύει τα πλούσια σωματικά του προσόντα.
Ο λόγος για νεαρό Αχαιό άνδρα, που έχει αναρτήσει σχετική αγγελία στο Ίντερνετ και .δίνοντας μάλιστα σ' αυτήν και το κινητό του τηλέφωνο.
Η οικονομική κρίση από τη μια και το κυνήγι για το εύκολο χρήμα από την άλλη, έχει σπρώξει πολλούς άνδρες και γυναίκες, με πρότυπο την.. Τζούλια, στην αναζήτηση μιας θέσης στον αναπτυσσόμενο χώρο του ελληνικού πορνό. Και ο Γιάννης, όπως λέει ότι ονομάζεται, είναι ένας από αυτούς, επιλέγοντας το δρόμο του Διαδικτύου για να κυνηγήσει το όνειρό του.

Στην αγγελία του αναφέρει: «Είμαι ο Γιάννης, ενδιαφέρομαι να γίνω πορνοστάρ, δηλαδή να παίξω σε ταινίες πορνό. Όποιος μπορεί να με βοηθήσει, να επικοινωνήσει μαζί μου». Και στη συνέχεια, ακολουθεί ο αριθμός του κινητού του τηλεφώνου.
Πάντως, για να πείσει ότι έχει και τα απαραίτητα (πλούσια) σωματικά προσόντα για τη δουλειά αυτή, ο Γιάννης έχει ανεβάσει μαζί με την αγγελία του και φωτογραφίες των γεννητικών του οργάνων. Και όχι μία, δύο ή τρεις, αλλά πέντε!
Τώρα, το αν θα βρει ο Γιάννης τη δουλειά που ψάχνει είναι κάτι που απομένει να φανεί. Πάντως, αν η αναζήτησή του έχει αίσιο τέλος, δεν θα υπάρχει πρόβλημα στην επιλογή παρτενέρ, καθώς η προσφορά υπερβαίνει κατά πολύ τη ζήτηση.

Σύμφωνα με τον γνωστό παραγωγό πορνό ταινιών Δημήτρη Σειρηνάκη, χιλιάδες είναι οι γυναίκες και οι άντρες που θέλουν να γίνουν πορνοστάρ. Ο ίδιος, έχει δηλώσει χαρακτηριστικά: «Έχω 2.500 E-mail από τον κόσμο που μου ζητά να παίξει σε ταινίες μας- ίσως λόγω των συνθηκών να έχουν ανάγκη τα χρήματα».
Εμπρός, λοιπόν, στο δρόμο που χάραξε η Τζούλια! Γιατί να μην θέλει και ο Γιάννης μια θέση στον ήλιο του ελληνικού πορνό;







.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net