Ενας σέξι άγγελος με τ' όνομα "Αγγελίνα"

Bookmark and Share
Ένας χείμαρρος από εβένινα μαλλιά, δύο μάτια καυτά σαν κάρβουνα και ένα κορμί που κολάζει ακόμα και άγιο.
Το όνομα της Αγγελίνα Ματαλιωτάκη, επάγγελμα μοντέλο και σίγουρα όποιος δει την εικόνα της στο .εξώφυλλο του περιοδικού NITRO θα ξεχάσει αμέσως την οικονομική κρίση, και όλες τις κρίσεις μαζί.
"Είναι πολύ ωραίο να βλέπει αυτόν με τον οποίο κάνεις σεξ να σε θαυμάζει και να παθιάζεται με το κορμί σου, με τον τρόπο που του εκφράζεσαι.

Αυτή η εμπειρία σε δυναμώνει ως γυναίκα. Επιβεβαιώνεσαι μέσα από το σεξ. Έτσι είμαστε εμείς τα θηλυκά: Η επιβεβαίωση έρχεται μέσα από ένα καλό κρεβάτι", δήλωσε η εκρηκτική Αγγελίνα η οποία φέτος είναι ένα από τα κορίτσια του Θέμου.
Και μπορεί η Αγγελίνα να εκτιμά ιδιαιτέρως το σεξ εκτιμά όμως και την ψυχή..."Έχω δεχτεί συμβουλές του στιλ: βρες έναν καλό γαμπρό,πλούσιο,που να σε προσέχει. Έλα, μωρέ κι αν σου τα φοράει λίγο, τί έγινε;" Το ακούω και τρελαίνομαι.




Υπάρχει η ψυχή σου, όχι μόνο το σώμα που δίνεις. Ο παράδεισος είναι όπου είσαι εσύ, η ψυχή σου,το μυαλό σου, όπου μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα".
Η Αγγελίνα παρά το παρουσιαστικό της στη συνέντευξη που έδωσε είπε:

"Αργησα πολύ να κάνω σεξ - δεν φαντάζεσαι πόσο - γιατί ήθελα να είναι ρομαντικό και να γίνει υπό ιδανικές συνθήκες, έστω κι αν τελικά το τι είναι ιδανικό το αντιλαμβάνεσαι μόνο όταν έχεις εμπειρίες".

Όσο για τα προσωπικά της, η Αγγελίνα δηλώνει ότι "δεν ξέρει ακόμα αν έχει ζήσει τον πραγματικό έρωτα". Γι' αυτό, λοιπόν, όσοι πιστοί, προσέλθετε.








































http://www.real.gr
.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net