Σάλος στην βιομηχανία ερωτικών ταινιών

Bookmark and Share
Σύμφωνα με έρευνα του Λος Αντζελες Τάιμς οι αρχές αγωνίζονται για να εντοπίσουν την ταυτότητα και το φύλο των ηθοποιών οι οποίοι βρέθηκαν θετικοί στον ιό.
Πέρσι τουλάχιστον έξι μεγάλες εταιρείες παραγωγής πορνογραφικών ταινιών, "κομμάτια" μιας ανθούσας βιομηχανίας με τζίρο δισεκατομμυρίων δολαρίων, σταμάτησαν τα γυρίσματα τους μετά τη. θετική διάγνωση ενός εκ των ηθοποιών στον ιό ΗΙV.

Οι Vivid Εntertainment Group και Wicked Ρictures είναι ανάμεσα σε αυτές που σταμάτησαν την παραγωγή ως μέτρο προφύλαξης.

Το 2004 ξέσπασε σάλος στη βιομηχανία ερωτικών ταινιών της Καλιφόρνιας μετά τη θετική διάγνωση που έγινε στον ηθοποιό Ντάρεν Τζέιμς. Πιθανότατα μολύνθηκε από τον ιό κατά τη διάρκεια γυρισμάτων στη Βραζιλία. Αυτός με τη σειρά του μετέδωσε τον ιό σε τρεις γυναίκες ηθοποιούς. Στη συνέχεια, περισσότερα από 30 στούντιο διέκοψαν προσωρινά τα γυρίσματα και υποβλήθηκαν σε εξετάσεις όσοι είχαν έρθει σε επαφή με τους τέσσερις φορείς του ιού. Από τότε ως σήμερα, έχουν διαγνωστεί 25 περιστατικά ΗΙV στην κλινική αυτή, οκτώ εκ των οποίων αφορούσαν ηθοποιούς ταινιών ερωτικού περιεχομένου.

Η κοιλάδα του Σαν Φερνάντο έγινε το κέντρο της βιομηχανίας πορνό τη δεκαετία του ΄70. Αποκαλείται επίσης "Σαν Πορνάντο" και "Σίλικον Βάλεϊ", λόγω των στηθών με σιλικόνη που διαθέτουν οι περισσότερες από τις πρωταγωνίστριες των ταινιών αυτών.

Η κλινική που πραγματοποιεί τις εξετάσεις των ηθοποιών που πρωταγωνιστούν στις ταινίες αυτές ιδρύθηκε από τη Σάρον Μίτσελ, η οποία προηγουμένως είχε παίξει σε περισσότερες από 2.000 τέτοιες ταινίες, ενώ είχε σκηνοθετήσει και αρκετές.



























news247.gr
.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net