Σεβασμός στο έτερον ήμισυ!

Bookmark and Share

«Μάτια που δε βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται» λέει ο θυμόσοφος λαός μας, αυτό δε σημαίνει όμως πως επειδή ο φίλος σας είναι μακριά εσείς πρέπει να τον κάνετε τάρανδο.
Όταν έχετε μία σχέση, οι πιθανότητες να σας «γυαλίσει» κάποιος άλλος είναι πολλές.
Αυτό δεν είναι.κακό, ούτε παράλογο.
Είναι μάλλον ανθρώπινο και φυσιολογικό.

Πολύ πρόσφατα, μάλιστα, ένας ιδιαίτερα εύστροφος άνδρας μου είπε το εξής: «Σε είχα προσέξει από τότε που είχαμε πρωτογνωριστεί». «Μα ήσουν δεσμευμένος» του είπα εγώ, η έξυπνη. «Ναι, αλλά μάτια είχα» μου απάντησε αυτός, ο ετοιμόλογος.

Κοινώς, τίποτα δεν μπορεί να εμποδίσει το μυαλό να σκέφτεται και το κορμί να επιθυμεί.

Ακόμα περισσότερο δε, όταν το έτερόν σας ήμισυ είναι πολύ πολύ πολύ μακριά από εσάς. Σχέσεις εξ’ αποστάσεως υπάρχουν πολλών ειδών και σίγουρα δεν είναι εύκολο να τις διαχειριστείτε.

Στην περίπτωση που για διάφορους λόγους βρεθήκατε ξαφνικά κάπου αλλού, μακριά απ’ το σύντροφό σας με τον οποίο αποφασίσατε να διατηρήσετε τη σχέση σας, τότε τα πράγματα είναι ιδιαίτερα απαιτητικά.

Είναι δελεαστική η σκέψη ότι μπορείτε να παίζετε όσο θέλετε με όποιον θέλετε και μετά να τη σκαπουλάρετε, όμως δεν είναι καθόλου τίμια.Αν ο σύντροφός σας είναι άψογος απέναντί σας (για τις δικές του ατασθαλίες σίγουρα δεν μπορείτε να γνωρίζετε), τότε το βέβαιο είναι πως θα σας φάνε οι τύψεις.

Και όχι μόνο αυτό, αν βγουν στη φόρα αυτά που κάνατε πίσω από την πλάτη του, όσο αυτός σας εμπιστευόταν και σας στήριζε στο νέο τόπο όπου ξαφνικά μετακομίσατε, τότε οι Ερυνίες θα σας κατατροπώσουν!.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net