Οι ηλεκτρονικές συσκευές σου δείχνουν την απιστία

Bookmark and Share

Παλιά τον/ την παρακολουθούσες με μαύρη καπαρντίνα ή έβαζες ντετέκτιβ. Σήμερα που η τεχνολογία έχει κάνει άλματα, μπορείς να βασιστείς σε αυτήν για να μάθεις αν σε απατά ή όχι.Να μερικές λύσεις hi-tech για να βρεις απαντήσεις στις υποψίες που .σε βασανίζουν κάθε φορά που αργεί ή δεν απαντά στο κινητό.
1)Κινητό : Όχι δεν χρειάζεται να το ψάξεις. Εξάλλου δεν είναι και του τύπου σου να ψάχνεις κινητά… (λέμε τώρα) Αν όμως σου είπε ότι θα βγει με τους φίλους του, πάρε τηλέφωνο να τον ρωτήσεις κάτι άσχετο. Στο «καπάκι» πάρε και κάποιον από τους φίλους του με απόκρυψη. Αν από τον φίλο του ακούγονται τραγούδια και χοροί και από τον δικό σου η απόλυτη ησυχία, τότε πρέπει να ανησυχήσεις πραγματικά!
2) Υπολογιστής : Υπάρχουν στα «παράθυρα» του Internet η λέξη: «Ιστορικό».
Είναι στις ρυθμίσεις πάνω δεξιά. Πήγαινε στον υπολογιστή του κάνε κλικ και θα σου βγάλει από ποιες φωτογραφίες φίλων έχει δει στο facebook μέχρι τι αναζήτηση έχει κάνει στο google… ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν το pc του έχει γίνει προέκταση του χεριού του το πιθανότερο είναι να ξέρει ότι μπορεί να διαγράψει από το ιστορικό τις σελίδες που θέλει…

3) GPS ή αλλιώς πλοηγός : Πήρε το δίπλωμα αλλά τους δρόμους δε λέει να τους μάθει. Της πήρες και εσύ δώρο ένα GPS για να μην χάνεται. Σου είπε λοιπόν ότι χθες πήγε για μανικιούρ-πεντικιούρ στο Χαλάνδρι. Τι;;Η τελευταία καταχώρηση προορισμού/διαδρομής χθες είναι στη Γλυφάδα; Δεν ξέρεις να έχει καμιά φίλη στη Γλυφάδα; Πόσο ύψος έχεις ξέρεις ; Για ξαναμετρήσου…
4) Usb : Ξέρεις αυτό το μικρό αμαρτωλό στικάκι που αποθηκεύεις φωτογραφίες από τις διακοπές, γιορτές ή ερωτικές στιγμές αν δε έχεις «κολλήματα». Αν η σχέση με το τρίτο πρόσωπο είναι κάτι παραπάνω από ξένο…μα τότε κάπου το έχει το μαγικό στικάκι… Ψάξε-ψάξε ίσως το βρεις!.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net