Στο δρόμο μου φωνάζουν "Τί κάνεις, Κανάκαινα;"

Bookmark and Share

Χριστίνα Μουστάκα. Το όνομα της σίγουρα το γνωρίζει η πλειοψηφία του ανδρικού πληθυσμού στην Ελλάδα.Το κορίτσι που βάζει φωτιά στο πλατό της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα και όχι μόνο, αποκαλύπτεται στο περιοδικό.Down Town και μιλάει για τα όνειρα της αλλά και για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Αντώνη Κανάκη.

Η Χριστίνα Μουστάκα ονειρευόταν να γίνει... αισθητικός αλλά το modelling την κέρδισε...ευτυχώς!

Η 28χρονη Χριστίνα είναι το απόλυτο it girl της σόουμπιζ. "Σχεδόν κάθε εβδομάδα έρχεται και μία πρόταση για γυμνή φωτογράφηση... δεν μπαίνω στη διαδικασία να συζητήσω το ποσό.

Με το που με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε τι θέλουν, η απάντηση είναι "όχι ευχαριστώ, δεν ενδιαφέρομαι"
λέει.Όταν ήταν 23 χρονών, τής έκαναν πρόταση γάμου την οποία όμως απέρριψε γιατί ήταν μικρή. Θέλει να παντρευτεί αλλά όχι ακόμα, ενώ έχει σχέση αυτή την περίοδο αλλά δεν θέλει να μιλήσει για αυτήν




Όσο για τη φημολογούμενη σχέση της με τον mr. Ράδιο Αρβύλα Αντώνη Κανάκη, η απάντηση της κλείνει όλα τα στόματα. "Είναι καιρός να σταματήσει αυτό το παραμύθι (με τον Αντώνη Κανάκη). Μέχρι και στο δρόμο με σταματάνε για να με ρωτήσουν αν τα έχουμε. Έχει τύχει να περιμένω το αεροπλάνο για Αθήνα στο αεροδρόμιο Μακεδονία, να με πλησιάζει ένας τύπος από απέναντι και να μου φωνάζει "Τί κάνεις, Κανάκαινα;"


























.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net