Απήγαγαν έγκυο και την ανάγκασαν να εκδίδεται

Bookmark and Share

Συγκλονιστικά στοιχεία για το trafficking φέρνει στο φως το ντοκιμαντέρ μιας Καναδής δημοσιογράφου, που μεταξύ άλλων αποκαλύπτει την συγκλονιστική ιστορία μιας 21χρονης εγκύου, που την άρπαξαν από τον 30χρονο σύζυγό της και.την ανάγκαζαν να εκδίδεται!

Στο «Sex Slaves» η Ric Bienstock περιγράφει το ταξίδι της στα σκοτεινά μονοπάτια του trafficking, όταν αποφάσισε να βοηθήσει τον σύζυγο της 21χρονης, Viorel, να βρει την αγαπημένη του Katia.
Ο Viorel γνώριζε μόνο έναν αριθμό τηλεφώνου, που ανήκε στον άντρα που κρατούσε την Katia. Για να φτάσουν σε αυτόν, ο σύζυγος και η δημοσιογράφος ταξίδεψαν από την Οδησσό ως την Κωνσταντινούπολη και την Αττάλεια, δωροδόκησαν συνοριακούς φρουρούς, προσέγγισαν τις μυστικές αστυνομίες, παγίδευσαν τηλέφωνα, χρησιμοποίησαν κρυφές κάμερες και προσποιήθηκαν τους αγοραστές γυναικών.
Μάλιστα, ο 30χρονος προσποιήθηκε τον μαστροπό για να καταφέρει να πάρει πίσω την γυναίκα του!

«Την κρατούσε κλειδωμένη μαζί με άλλες γυναίκες και την ανάγκαζε να έχει σεξουαλικές επαφέςακόμη και με 15 άντρες την ημέρα! Οι άντρες τη βίαζαν, τη χτυπούσαν. Εξαιτίας της κακουχίας, είχε πρόωρη αποβολή. Επέστρεψε στην Ουκρανία με βλέμμα κενό», λέει η κα. Bienstock στην εφημερίδα «Το Βήμα».

Όπως διηγείται, λίγες εβδομάδες αργότερα ο άνθρωπος που είχε πουλήσει την 21χρονη συνελήφθη, όμως, η δικαστική απόφαση ήταν χάδι: πέντε χρόνια με αναστολή!

Στο ντοκιμαντέρ περιλαμβάνεται και η ιστορία της 20χρονης Tania από την Ουκρανία, που βρέθηκε στην Τουρκία για να εργαστεί ως καθαρίστρια. Εκεί κατέληξε θύμα δικτύου μαστροπών, που την βίαζαν και την χτυπούσαν.

Σε έφοδο της αστυνομίας, η Tania εντοπίστηκε από την αστυνομία και απελάθηκε μαζί με την κόρη της. Όπως αποκαλύπτει, ταξίδεψε στην Τουρκία για να βγάλει χρήματα και να βοηθήσει τον καρκινοπαθή αδερφό της, ο οποίος πέθανε όσο εκείνη ζούσε την φρίκη στα χέρια των σωματέμπορων.










.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net