Εκβίαζαν ανήλικη με φωτογραφίες από το κινητό της

Bookmark and Share

Με τις φωτογραφίες από το κινητό της τηλέφωνο εκβίαζαν τέσσερις νεαροί μια 17χρονη στην Πάτρα. Την κατάσταση στα χέρια του πήρε...
ο πατέρας της κοπέλας, που συνέλαβε τον έναν σε προκαθορισμένο ραντεβού
Η κοπέλα είχε χάσει τον ύπνο της από.την ημέρα που οι τέσσερις νεαροί της πήραν το κινητό και είδαν ότι είχε προσωπικές της φωτογραφίες, που μάλιστα απειλούσαν να τις στείλουν στον πατέρα της αν δεν τους έδινε 50 ευρώ.

Στην αρχή η νεαρή κοπέλα εκνευρίστηκε με το κακόγουστο αστείο αλλά όσο οι μέρες περνούσαν, οι πιέσεις γίνονταν όλο και μεγαλύτερες μέχρι που η 17χρονη αποφάσισε να πιάσει το έξυπνο πουλί από την μύτη.

Η κοπέλα ενημέρωσε τον πατέρα της για την περιπέτειά της και στη συνέχεια κανόνισε ραντεβού με έναν από τους συνομηλίκους της για να τους δώσει τα 50 ευρώ που της ζητούσαν. Ένας από τους νεαρούς πήγε με έναν φίλο του για να πάρουν τα χρήματα και τότε επενέβη ο πατέρας της κοπέλας. Έπιασε τον έναν νεαρό αλλά του ξέφυγε ο άλλος.

Σε βάρος του 18χρονου σχηματίστηκε δικογραφία ενώ αναζητούνται οι άλλοι συνεργοί του, που πήραν μέρος στον εκβιασμό της νεαρής κοπέλας.












Star

.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net