Ο νέος είναι ωραίος ή ο παλιός αλλιώς;

Bookmark and Share
ο μικρότερος άντρας καθότι βρίσκεται στο απόγειο της σεξουαλικότητας του έχει πάντα όρεξη να σου κάνει έρωτα: με το μικρότερο αγόρι, ο χρόνος που περνάς στο κρεβάτι είναι πάντα μια περιπέτεια. Έχει αντοχή όχι για λίγες ώρες αλλά για .ημέρες ολόκληρες και φυσικά δεν θα διστάσει να δοκιμάσει μαζί σου κάτι καινούργιο.

Το Συν: από την άλλη, ο μεγαλύτερος άντρας έχει κάνει την εξάσκησή του και ξέρει πως να σε ικανοποιήσει γρήγορα και εύκολα: ο ώριμος αγαπημένος σου γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει για να σε ικανοποιήσει εντός και εκτός κρεβατοκάμαρας. Εσύ μπορείς να καθίσεις και να το απολαύσεις με την προϋπόθεση πως όλα τα όργανά του (πέος, καρδιά) λειτουργούν όσο καλύτερα γίνεται.

2. Φάκελος ο τρόπος ζωής

Το πλην: ο νεότερος άντρας δεν ησυχάζει ποτέ: αν ο αγαπημένος σου δεν έχει ξεκινήσει να εργάζεται ακόμα, είναι πολύ πιθανό να σε σέρνει από πάρτυ σε πάρτυ με αποτέλεσμα να καταλήξεις είτε με μαύρους κύκλους είτε με την απόλυση στο χέρι.

Το πλην: ο μεγαλύτερος άντρας δεν ξεχωρίζει την Σακίρα από την Καλομοίρα: όπως και να το πάρεις έχετε μεγαλώσει σε διαφορετικές δεκαετίες, και μπορεί να έχει όρεξη να βγει αλλά το που θα καταλήξετε διαφέρει. Εσύ θέλεις να κουνηθείς σε ρυθμούς Καλομοίρας κι αυτός να ξέρει μόνο τον Αντώνη Καλογιάννη.

3. Φάκελος παρελθόν

Το Συν: ο μικρότερος αγαπημένος σου δεν κουβαλάει πολλές πρώην: όσο πιο μικρός είναι, τόσο πιο πιθανό να μην έχει πληγωθεί, να μην του έχουν ραγίσει την καρδιά και φυσικά να μην έχει χάσει την εμπιστοσύνη του στις γυναίκες και σε σένα που είσαι μαζί του.

Το Συν: ο μεγαλύτερος άντρας έχει την εμπειρία και τις γνώσεις του πως να φερθεί σε μια κυρία: ένας μεγαλύτερος σύντροφος έχει το δικό του αυτοκίνητο και δεν χρειάζεται να δανείζεται το όχημα του μπαμπά. Δεν μοιράζεται το σπίτι του με άλλους δύο κολλητούς και του έχει περάσει η τρέλα για τις μηχανές τουτέστιν το μαλλί και το μακιγιάζ σου θα είναι πάντα στη θέση του.

4. Φάκελος δέσμευση

Το πλην: ο μικρότερος άντρας δεν έχει μυαλό για γάμους και πανηγύρια: αν η δέσμευση και μια σοβαρή σχέση είναι αυτό που ζητάς, μάλλον πρέπει να αλλάξεις σύντροφο αφού το μικρό σου αγοράκι θέλει να αποκτήσεις εμπειρίες που στο πλευρό σου δεν θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει.

Το πλην: ο μεγαλύτερος άντρας κουβαλά τον φόβο της δέσμευσης: αν μετά από τόσα χρόνια το κελεπούρι σου έχει μείνει εργένης, κάποιος λόγος υπάρχει γι' αυτό. Ειδικά αν έχει συνηθίσει τη μοναξιά της εργένικης ζωής, πολύ δύσκολα θα τον πείσει να αλλάξει συνήθειες.

Φυσικά και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να σκεφτείς τα εξής:

Ο περίγυρος: είτε ο καλός σου είναι μεγαλύτερος είτε μικρότερος θα πρέπει να είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις τα σχόλια του περίγυρου. Με τον μικρότερο θα έχεις πιθανότατα την κατάρα της μαμάς του που έμπλεξε με την μεγαλύτερη (εσύ δηλαδή) που θέλει να τον τυλίξει, ενώ με τον μεγαλύτερο άντρα, θα έχεις να κάνεις με τους ώριμους φίλους του που σε θεωρούν πολύ ανώριμη για να είσαι στο πλευρό του φίλου τους.

Ο χρόνος που περνά: όταν είσαι κι εσύ όμορφη και φρέσκια, η διαφορά στη σχέση με έναν μικρότερο άντρα δεν είναι εμφανής. Όμως, τι θα 15 χρόνια αργότερα; Βάσει στατιστικών η μέση διάρκεια που μπορεί να έχει η σχέση με μικρότερο είναι τα 13 χρόνια.

.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net