Μεγαλύτερα στήθη περισσότεροι τουρίστες

Bookmark and Share
Τα στήθη πάντα ήταν πόλος έλξης των ανδρικών βλεμμάτων και ίσως στο πίσω μέρος του μυαλού του αυτό πρέπει να σκέφτηκε ο υποψήφιος δήμαρχος της Χρυσής Ακτής Τομ Τέιτ.
Ο Τέιτ πρότεινε να μετατραπεί η πόλη σε.παράδεισο των πλαστικών επεμβάσεων όπου οι γυναίκες θα συνδυάζουν τις διακοπές τους με.την ενίσχυση του φυσικού τους κάλλους.Έτσι και οι γυναίκες θα είναι ικανοποιημένες αλλά και οι άνδρες οι οποίοι θα σπεύδουν να κάνουν τις διακοπές τους εκεί για οφθαλμόλουτρο.

Ο Τέιτ θα κατέβει για δήμαρχος το επόμενο έτος στις τοπικές εκλογές και είναι πεπεισμένος ότι ο ιατρικός τουρισμός είναι η λύση στα οικονομικά τους προβλήματα.

"Οι γυναίκες που θα έρχονται εδώ θα κάνουν ό,τι αισθητική επέμβαση θέλουν, θα ζουν την εμπειρία της Χρυσής Ακτής και θα επιστρέφουν στη πατρίδα τους ικανοποιημένες με μεγαλύτερο στήθος", είπε.

Αυτή είναι η μια πρόταση του υποψήφιου δημάρχου. Οι άλλες περιλαμβάνουν και άλλα φιλόδοξα σχέδια για να γίνει η Χρυσή Ακτή μητροπολιτική πόλη, η εισαγωγή νέων τεχνολογιών και άλλα πολλά που θα υλοποιήσει εάν εκλεγεί

news247
.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net