Σεξ: 7 λόγοι για να τρέξει… μακριά σου

Bookmark and Share
Εσύ νομίζεις πως είσαι η θεά του σεξ αλλά οι άντρες εξαφανίζονται από προσώπου γης, το επόμενο πρωινό μετά τον αχαλίνωτο έρωτα! Τι πηγαίνει στραβά και τι κάνεις τόσο λάθος που τα αρσενικά τρέχουν να σε αποφύγουν; Ιδού τα λάθη που.δεν ξέρεις αλλά κάνεις στο κρεβάτι.

Πους απ λέω και κλαίω:

Τα πους απ σουτιέν έχουν κλείσει πολλά σπίτια! Γιατί τα πράγματα είναι ιδανικά όταν θέλεις να αναδείξεις το φτωχό μπούστο σου και να βάλεις την ωραία τουαλέτα για το πάρτυ ή το σέξι μπικίνι με την ενίσχυση στην ακροθαλασσιά αλλά στο κρεβάτι τα πράγματα αλλάζουν. Σε γνώρισε ο άνθρωπος 36C κι εσύ πέταξες το σουτιέν και μεταμορφώθηκες σε 34Α! Για Πάμελα πήγαινε και έπεσε σε πλάκα. Κι εκεί εσύ θα διαμαρτύρεσαι για τους φελλούς άντρες που κοιτούν μόνο τα μπαλκόνια αλλά η αλήθεια είναι πως κι εσύ στην αντίστοιχη θέση θα ξενέρωνες που αντί για πέος γίγαντα θα σου προέκυπτε φασολάκι.

Η σκελέα της Κάρι:

Όπως και να το κάνουμε, οι άντρες είνα όντα της εικόνας και φτιάχνονται με τα οπτικά ερεθίσματα. Σε έχει φέρει μέχρι την κρεβατοκάμαρά του, κι εκεί που βγάζεις το φορεματάκι για να του δοθείς, ανακαλύπτει πως φοράς τη σκελέα της γιαγιάς ή τα και καλά άνετα μπόξερ που φορούσε και η Κάρι στο “SATC”! Λάθος κουκλίτσα. Η άνεση θα είναι όλη δικιά σου και το ξενέρωμα ολόδικό του. Δεν είπαμε να κυκλοφορείς με το στρινγκ και το μπραζίλιαν από το πρωί μέχρι το βράδυ, αλλά αν ξέρεις πως έχεις ραντεβού πονηρό, θυσιάσου. Αν πάλι δεν μπορείς το στρινγκ, απόφυγε εντελώς το εσώρουχο που θα τον ανάψει ακόμα περισσότερο.

Και η τρίχα κάγκελο κορίτσια:

Ξέρεις απέξω κι ανακατωτά όλες τις στάσεις του Κάμα Σούτρα αλλά τι να κάνει κι ο δόλιος ο παρτενέρ που έρχεται να σε πάρει και πιάνει τη γαμπούλα και βρίσκει την τρίχα κάγκελο. Άσε που μετά διαμαρτύρεσαι γιατί δεν πλησιάζει ο καψερός στα κάτω διαμερίσματα της ηδονής σου. Μα πώς να κατέβει στους κρεμαστούς κήπους της Βαβυλώνας χωρίς ξυνάρι για τα χόρτα; Η περιποίηση της μικρής σου περιοχής και η σωστή αποτρίχωση μπορεί να γίνει το απόλυτο διεγερτικό για εκείνον που θα επιστρέφει κοντά σου.

Και κλάμα η κυρία:

Σίγουρα τα συναισθήματα στο σεξ είναι έντονα. Όμως το να βάζεις τα κλάματα και να χύνεις μαύρο δάκρυ κατά τη διάρκεια της επαφής, μόνο σε δύσκολη θέση θα τον φέρει. Αν δεν είναι η πρώτη σου φορά που κάνεις σεξ (για να κατανοήσουμε την συγκίνησή σου) μάλλον το πολύ κλάμα δεν θα ευνοήσει την κατάσταση.

Το ίδιο ισχύει και για το έντονο χαχανητό. Πώς να σου προσφέρει απόλαυση ο καψερός που πάει να σε ακουμπήσει κι εσύ γαργαλιέσαι και ξεσπάς σε γέλια.

Περιμένεις με τα πόδια ανοιχτά:

Εντάξει δεν θα πάρεις και όλες τις πρωτοβουλίες αλλά το να περιμένεις με τα πόδια ανοιχτά να τα κάνει όλα εκείνος κι εσύ να περιμένεις σιωπηλή στην ακρούλα σου και να είσαι όλο μην και δεν, το έχασες το κορμί πατριώτισσα.

Το μαύρο σκοτάδι:

Είπαμε ξανά πως τα οπτικά ερεθίσματα μπορούν να ευνοήσουν την σεξουαλική σας επαφή. Πολλές γυναίκες που πάσχουν από έλλειψη αυτοπεποιθησης και κολλάνε στα παραπανίσια κιλά τους, κάνουν σεξ μόνο στο μαύρο- πίσσα σκοτάδι. Έλα όμως που στο σκοτάδι, εκείνος θα ψάχνει να βρει εσένα κι εσύ τη στύση του.

Παντού βάζεις το δαχτυλάκι σου:

Μπορεί να βλέπεις παντού πως το σεξ προχωράει, οι άντρες γίνονται πιο ανοιχτοί στις ερωτικές προκλήσεις αλλά μην μπερδεύεις τα πράγματα. Ένα δαχτυλάκι στον πρωκτό του δεν είναι ποτέ καλοδεχούμενο, ειδικά αν δεν στο έχει ζητήσει εκείνος. Τα πειράματά σου μπορείς να τα κάνεις κατόπιν συνεννόησης μαζί του.






.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net