7 τρόποι για να τον φέρεις πιο κοντά σου!

Bookmark and Share

Όταν βγαίνεις με κάποιον και ο έρωτας είναι διάχυτος στον αέρα, υπάρχουν κάποια μικρά πραγματάκια που μπορείς να κάνεις ώστε να τον φέρεις πιο κοντά σου.
Η αγάπη είναι κάτι το οποίο πρέπει να θρέψεις. Εαν το αφήσεις απλά να κάθεται εκεί και να υπάρχει και περιμένεις ότι θα μεγαλώσει από μόνη της κάνεις λάθος. Αυτό δεν .πρόκειται να συμβεί ποτέ. Παρακάτω υπάρχουν 7 απλοί και καθημερινοί τρόποι για να τον φέρεις πιο κοντά σου και σιγά σιγά να μεγαλώσει το δέντρο της αγάπης σας.

1. Πες του πως τον αγαπάς.
Αν θέλεις να τον προσελκύσεις άφησέ τον να ξέρει πόσο πολύ τον αγαπάς. Μη περιοριστείς μόνο στο να του το πεις, αλλά και να του δείξεις πόσο βαθιά είναι η αγάπη σου για αυτόν μέσω πράξεων. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τον φέρεις πιο κοντά σου.

2. Δείξε του σεβασμό.
Αν θέλεις να τον προσελκύσεις πρέπει να του δείξεις σεβασμό. Δείξε του ότι δεν τον χρησιμοποιείς, για παράδειγμα μαγείρεψέ του ένα καλό γεύμα ώστε να του δείξεις το πραγματικό σου ενδιαφέρον. Φυσικά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνεις " δούλα " του, αλλά απλά να του δείχνεις το ενδιαφέρον σου και το σεβασμό σου προς αυτόν.

3. Πες του πόσο τυχερή αισθάνεσαι που τον έχεις στη ζωή σου.
Πες του την αλήθεια, ότι σε κάνει να νιώθεις το πιο τυχερό κορίτσι στο κόσμο γιατί απλά τον έχεις μέα στη ζωή σου. Φράσεις σαν και αυτή πάντα κολακεύουν τους άντρες και τους κάνουν να νιώθουν σιγουριά για τη σχέση σας. Πρόσεξε όμως να το πεις επειδή το νιώθεις και όχι απλά για να το πεις.

4. Πες του πόσο περήφανη νιώθεις για αυτόν.
Κάνε τον να καταλάβει ότι είσαι πραγματικά περήφανη για αυτόν. Υπάρχουν πολλοί άντρες που χρειάζονται επιβεβαίωση και θέλουν να ξέρουν ότι το κορίτσι τους νιώθει περήφανη για το κάθε τι που κάνουν στη ζωή τους.

5. Πες του πόσο σκληρά δουλεύει.
Όταν ένας εργάζεται σκληρά απολαμβάνει όταν η κοπέλα του το αναγνωρίζει. Ένας τρόπος για να του το δείξεις είναι να του λες πόσο σκληρά δουλεύει σε συνδιασμό με το πόσο τυχερή κα περήφανη είσαι για αυτόν.

6. Υπενθύμιζέ του ότι είναι ο μόνος άντρας στη ζωή σου.
Οι άντρες απολαμβάνουν να ακούνε ότι είναι οι μόνοι στη ζωή μιας γυναίκας. Τους αρέσει να ακούν ότι δεν πρόκειται να βγεις έξω για να βρεις κάποιον άλλο διότι αυτός είναι ο μόνος για τον οποίο ενδιαφέρεσαι. Έτσι εαν θέλεις να τον φέρεις λίγο ακόμα πιο κοντά σου πες του ότι δεν έχεις μάτια για άλλον και είναι ο μόνος άντρας που θέλεις πάνω στη γη.

7. Μην επιζητάς τα χρήματα.
Μερικά κορίτσια δειψούν τόσο πολύ για το χρήμα. Πολλοί άντρες επειδή το γνωρίζουν αυτό το χρησιμοποιούν ώστε να αποκτήσουν μία κοπέλα αλλά για μικρό χρονικό διάστημα. Μην πέσεις στη παγίδα των χρημάτων διότι δεν είναι το παν. Σημασία έχει ο άνθρωπος που έχεις απέναντί σου. Δείξε του ότι ενδιαφέρεσαι για αυτόν και όχι για το πορτοφόλι σου. Επίσης μη διστάσεις να πληρώσεις εσύ σε κάποιες από τις εξόδους σας.
Αυτοί λοιπόν είναι οι 7 εύκολοι τρόποι για να τον φέρεις πιο κοντά σου, εαν όντως είσαι ερωτευμένη μαζί του. Πρόσεξε όμως, όλα αυτά πρέπει να έχουν και ένα μέτρο, δεν χρειάζονται υπερβολές γιατί μπορεί να σε εκμεταλλευτεί. Δείξε του όλα αυτά αλλά όχι τόσο πολύ ώστε να του δώσεις τη δύναμη να σε έχει του χεριού του.


.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net