Η κρυφή σχέση παντρεμένου βουλευτή με sexy υπουργό!

Bookmark and Share

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση πως sexy υπουργός είχε παράλληλη σχέση με παντρεμένο βουλευτή! Η υπουργός Ίσων Ευκαιριών., Μάρα Καρφάνια, διατηρούσε σοβαρή σχέση, ωστόσο φαίνεται πως δεν τη γέμιζε με αποτέλεσμα να συνάψει ερωτικό δεσμό με τον παντρεμένο Ιταλο Μποκίνο. Την αποκάλυψη έκανε η απατημένη σύζυγος, Γκαμπριέλα Μπουοντέμπο στο περιοδικό Vanity Fair.
Η ίδια ανέφερε πως η απιστία του άνδρα της κράτησε για 2,5 χρόνια ενώ εκδότης φέρεται να έχει στα χέρια του άσεμνες φωτογραφίες του παράνομου ζευγαριού που απειλούσε ότι θα τις δώσει στη δημοσιότητα.

"Του είπα πως αν υπάρχουν θα πρέπει να τις δημοσιεύσει. Γνώριζα ότι ο άνδρας μου είχε αυτόν τον δεσμό. Ο δεσμός αυτός αποτελεί πλέον παρελθόν. Ο Ιταλο επιμένει ότι τον έχει διακόψει. Τα όσα συμβαίνουν σε ένα γάμο τα γνωρίζουν μόνο οι δύο σύζυγοι. Η αλήθεια είναι πως ο άνδρας μου δεν το χειρίστηκε σωστά. Το είχε μάθει όλο το Κοινοβούλιο και μετά το έμαθα εγώ", είπε η απατημένη σύζυγος.
Προσέθεσε μάλιστα πως η sexy βουλευτής πήγαινε όπου το ζευγάρι μετέβαινε για διακοπές ενώ τόνισε πως χωρίς τη βοήθεια του συζύγου της, η Καρφάνια δε θα εκλεγόταν βουλευτής.

"Στην Αμερική οι πολιτικοί παραιτούνται για πιο ασήμαντα πράγματα. Εδώ όμως είναι Ιταλία. Και σε αυτή τη χώρα αν δεν έχει τουλάχιστον μια ερωμένη θεωρείσαι αποτυχημένος", είπε η Γκαμπριέλα αναφορικά με το θέμα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.












Πηγή: cosmo
.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net