Αυτό είναι το νέο πρόσωπο της Guess

Bookmark and Share

Το νέο πρόσωπο της φίρμας ρούχων Guess είναι η πανέμορφη ηθοποιός Amber Heard, η οποία στο παρελθόν έχει απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης με τις δηλώσεις της και τις επιλογές της. Στην ηλικία των 25 ετών, έχει ήδη πρωταγωνιστήσει σε αρκετές ταινίες, χωρίς όμως να. έχει γίνει ακόμα πρώτο όνομα, και ελπίζει ότι με τον νέο της αυτό ρόλο θα καταφέρει να επιβληθεί στον δύσκολο κόσμο του Χόλιγουντ.
Γεννήθηκε το 1986 στο Οστιν, αλλά το Τέξας φαίνεται ότι δεν της ταίριαζε ποτέ. Χόρευε σε διάφορα μπαρ, γρήγορα όμως αποφάσισε να ανοίξει τα φτερά της για αλλού…

Δείτε σκηνές από την τηλεοπτική σειρά "Hidden Palms", στην οποία πρωταγωνιστούσε:



Στα 17 παράτησε το σχολείο και βρέθηκε στη Νέα Υόρκη που εργάστηκε ως μοντέλο. Στη συνέχεια αποφάσισε να μετακομίσει στο Λος Αντζελες για να γίνει ηθοποιός.



Τα τελευταία χρόνια έβγαινε με διάφορους άντρες, ωστόσο τον τελευταίο καιρό ζει τον έρωτα στο πλευρό της φωτογράφου Tasya van Ree. Αλλωστε έχει δηλώσει ότι δεν ερωτεύεται μόνο άντρες ή μόνο γυναίκες, αλλά ανθρώπους. Επίσης δηλώνει λάτρης των όπλων και έχει στην κατοχή της ένα 357 Magnum




Η ίδια είναι ενθουσιασμένη που θα δουλέψει με την Guess, ενώ ο διευθυντής του οίκου Paul Marciano δηλώνει πεπεισμένος ότι η Amber είναι η τέλεια επιλογή λόγω της κλασικής αμερικανικής της ομορφιάς.




.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net