Πώς να βεβαιωθείς ότι θέλει να κοιμηθεί μαζί σου

Bookmark and Share

Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική. Αυτό είναι κάτι που το ξέρεις και που σε δυσκολεύει πάρα πολύ λόγω του γεγονότος ότι εκεί που πας να αποκωδικοποιήσεις τη μία, αυτή αλλάζει συμπεριφορά και εσύ πρέπει να ξεκινήσεις πάλι από την αρχή.
Μια δυναμική γυναίκα, καταλαβαίνεις ότι. θέλει να κοιμηθεί στο κρεβάτι σου, όταν αρχίζει να σου κάνει νάζια. Αν μια άλλη έχει ακριβώς την ίδια ναζιάρικη συμπεριφορά καθημερινά, πως ακριβώς θα καταλάβεις ότι σε ποθεί;
Μπορεί να είσαι ακόμα στο πρώτο ραντεβού, μπορεί στο δέκατο. Όπως και να ‘χει, οι γυναίκες σου δείχνουν με σημάδια ότι είτε θέλουν να γίνουν σκλάβες σου, είτε σε θέλουν μόνο για να κάνετε παρέα. Για να δούμε πώς μπορούμε να διαλύσουμε τις απορίες.

Πρόκειται για πρόσκληση;
Πριν ακόμα ξεκινήσεις να αναλύεις κάθε κίνηση που κάνει, φρόντισε να καταλάβεις ότι οι γυναίκες είναι διαφορετικές και ενώ μία μπορεί να έχει παιχνιδιάρικη συμπεριφορά, ή άλλη μπορεί να σου στέλνει φανερά σημάδια ενδιαφέροντος. Έχε τα μάτια και τα αυτιά σου ανοιχτά, και μη βιάζεσαι.
Επειδή οι πρώτες εντυπώσεις μπορεί να είναι παραπλανητικές, πριν συμπεράνεις ότι το χέρι της στον ώμο σου σημαίνει ότι έχει πάρει φωτιά κι απλά περιμένει την επόμενη κίνηση από εσένα, φρόντισε να καταλάβεις ότι η συμπεριφορά της αυτή έχει στόχο αποκλειστικά εσένα.

Σου είπε όχι. Πως πρέπει να αντιδράσεις;
Αν αποφασίσεις μόνος σου ότι οι ματιές της ήταν όλο νόημα, προχωρήσεις στο παρασύνθημα μιλώντας της κι εκείνη σηκώσει το χέρι της για να σε διακόψει και να σου πει «Συγνώμη, αλλά τι νομίζεις ότι κάνεις τώρα;», τότε είναι η στιγμή που πρέπει να δώσεις μία πειστική απάντηση και πρέπει να το κάνεις γρήγορα.

Μην τολμήσεις να πεις ατάκες όπως «Μου έδινες όλα αυτά τα σημάδια» ή «έλα τώρα, αφού το θέλεις, γιατί δεν το παραδέχεσαι;» γιατί το χαστούκι δε θα αργήσει να έρθει. Αντιθέτως, απολογήσου και πες της ότι θα ήθελες να ξέρεις πως θα ήταν μια μεταξύ σας σχέση.

Μπορεί τελικά να μην καταφέρεις να τη φιλήσεις και ίσως να μην την ξαναδείς ποτέ, αλλά τουλάχιστον είχες την ευκαιρία να της μιλήσεις αντί να κάθεσαι και να κάνεις υποθέσεις για το αν σε θέλει ή όχι.

Σημάδια ότι μπορεί να σε θέλει
Θα πρέπει πάντα να θυμάσαι ότι υπάρχουν γυναίκες που θέλουν να κάνει ο άντρας την πρώτη κίνηση σε ζητήματα που αφορούν σχέσεις και sex. Παρακάτω υπάρχουν ορισμένα σημάδια, τα οποία σου καθιστούν σαφή τη διάθεσή της να σε γνωρίσει καλύτερα:

Σε ακουμπάει
Είτε έχετε μια πολύ προσωπική συζήτηση σε ένα εστιατόριο, είτε χορεύετε σε ένα club, εκείνη έχει μονίμως τα χέρια της πάνω σου. Νιώθει αρκετά ασφαλής ώστε να εισβάλλει στο χώρο σου και σε αφήνει να καταλάβεις ότι νιώθει άνετα μαζί σου.
Σημείωση: Αν πιάνει όλους όσους μιλάει, τότε αυτό δε δείχνει ότι σε θέλει.

Κάθεται μαζί σου
Είσαι σε ένα μπαρ και όλοι της οι φίλοι βρίσκονται εκεί, επίσης. Όταν αυτοί αποφασίζουν να πάνε να χορέψουν, εκείνη βρίσκει την ευκαιρία να περάσει λίγο χρόνο μαζί σου και να κουτσομπολέψει για διάφορα πράγματα της καθημερινότητας.
menslounge.gr

.
 

© Copyright 2009-2010 newscity1.net | All rights reserved. | Contact: info@newscity1.net